"łysy106" bede miał na uwadzę częsci
Swoja drogą sprawę radia chyba rozwiazalismy, po prostu gość zle to opisał., a radio wogule nie trzeszczy jak sie auto odpala czy coś, dopieor po 2 minutach od wyićagniecia kluczyka jak gasnie wszystko jest takie lekkie pyk. w głosnikach jak rozłaczanie napiecia. Ale jest jeszcze pare rzeczy które zauważyłem, a mianowicie lusterko od kierowcy wylało się czyli jest brązowe, nowe koszt 200pln. następna sprawa znaczek bmw na klapie tylniej jest nieoryginalny tylko jakiś zamiennik i wogule beznadziejnie wyglada, kolejna sprawa to no ja mowilem swieci poduszka ale taka pomaranczowa kontrolka to niewiem czy to poduszka czy pasy. Fotel pasazera sprawdzałem mechanizm działa ale fotel stoi w miejscu nie przesuwa sie przod tył. Kolejna rzecz auto jak stoi na postoju i pare razy mu zrobiłęm konkretna przygazówkę to rusza budą niewiem czy taka moc czy tak ma być. Auto po przygazowaniu puszcza dymka małego. Skrzynia pracuje ok ale czasem mi sie zdaje ze za długo trzymała na wysokich obrotach.
Sam niewiem jest mozna powiedzieć ze jak by chcial to z 10 rzeczy do zrobienia w tym aucie , pozatym lewy przedni błotnik był malowany mowił gość. No i niedziałający czujnik temperatury. Narazie się wstrzymałem z zakupem co sądzicie.