Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 56

Wątek: [e65] Chrobotanie radia przy odpalaniu

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Ja tylko tak przykładowo pokazałem, siedzenie może być dobre, tylko jego elementy od spodu będą do wymiany, może sie okazać, że swoje obicie będzie można zostawić. Wtedy anglik jako dawca sie nada, hmm po za zniszczeniem chyba się niczym te fotele nie różnia.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW E60 N52 523i
    Rozkodowałem vin

http://www.etk.cc/bmw/PL/vin/decoder...020DR45843/PL/

Oceńcie czy warto.
    Dynamic Drive czy to nie jest czasem hydrauliczne zawieszenie ?

Vip Vip Awatar damned1
    BMW
    520i, 118i
    Ja mówiłem właśnie o tych fotelach z aukcji.

Dynamic Drive to aktywne stabilizatory. Zawieszenie masz klasyczne, bez EDC i bez pneumatyki z tyłu.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW E60 N52 523i
    A czyli ok heheh myślałem ze te drogie amory hydrauliczne, Auto sterowanie pisze L czyli Lewa strona to nie jest Angol czy coś. No wyposażenie po przetłumaczeniu na PL zdaje się dośc bogate.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 745i 05r.
    No golasem nie jest. Jeśli Ci pasuje i wiesz mniej więcej jakie usterki ma i jak je rozwiązać to tylko upewnij się czy silnik+skrzynia są w dobrym stanie

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW E60 N52 523i
    Silnik BDB stan było wymieniane turbo , regeneracja wtrysków, wymiana kolektora wydechowego, wiskoza nowa, akumulator, itp skrzynia też pracuje ok zapewnia gość, ale ja się jutro nią przejadę to ocenię , miałem już automat w 5 e39 tak że wiem trochę jak ma chodzić, dokładnie sprawdzę :) Ale generalnie chyba warto co ?Skrzynia automat używane koszta widzę ok 1000pln za skrzynię w razie W odpukać heheh :)

Swoją drogą, klapa tylnia czy fotel albo radio nie wymagają natychmiastowej ingerencji w to , w miarę upływu czasu móglbym to zrobić, ale na 1 rzut by poszło radio jak będzie coś chrobotać.
    Na tylnia klapę mam sam koncepcję jak nie pomożę będe myslał wtedy. A fotel pasażera góra doł reaguje i odchylanie do tyłu czy przód też tak że tylko przesuwanie to tym bym się nie przejmował wogule narazie.
    Ostatnio edytowane przez ROB7ER ; 31-03-2016 o 19:13

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 745i 05r.
    Cytat Zamieszczone przez ROB7ER Zobacz posta
    Ale generalnie chyba warto co ?
    Generalnie powinieneś wiedzieć, że na stan samochodu, ma wpływ 10000000000 czynników i trzeba zwrócić uwagę na wszystko przy oględzinach.... pewności nie ma nigdy

Vip Vip Awatar damned1
    BMW
    520i, 118i
    Za używkę skrzynię to raczej więcej trzeba dać, ale to już raczej ostateczność. Skrzynie są raczej pancerne, poza tym Sebek jest specem od ZFów, więc do niego uderzaj w razie czego.

Auto golasem nie jest. Za 25tyś cena za te wyposażenie jest jak najbardziej ok :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW E60 N52 523i
    Cytat Zamieszczone przez damned1 Zobacz posta
    Za używkę skrzynię to raczej więcej trzeba dać, ale to już raczej ostateczność. Skrzynie są raczej pancerne, poza tym Sebek jest specem od ZFów, więc do niego uderzaj w razie czego.

Auto golasem nie jest. Za 25tyś cena za te wyposażenie jest jak najbardziej ok :)
    Czyli mowisz ze skrzynie mocne są? w E39 mialem jeździłem 2 lata i nic się nie działo. tam była inna 5hp19.
    Czyli w tej cenie warto? No gość trochę się upierał ale mówię jak by nie te 3 rzeczy to nic bym nie mowił moze nie sa az takie ważne no ale ja też lubię mieć wszystko na tip toper ;)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW E60 N52 523i
    Byłem dziś się spotkać z gościem na jazdę próbną, silnik skrzynia igła, auto płynnie biegi zmienia silnik pracuje jak zegarek, komfort jazdy mega i przyśpieszenie :) auto nie pokazuje żadnych błędów, oprócz poduszki powietrznej, no i uszkodzony jest chyba czujnik temperatury zewnętrznej bo pokazuje +50 stopni gdzie on jest można to samemu wymienić?, druga sprawa radio wcale nie charczy przy odpalaniu ani nic, tylko jak kluczyk się wyjmie to po minucie lub 2 słychać takie w głośnikach pyknięcie ciche jak by wyłączenie zasilania, ja myślę ze radio jest ok.