Zamieszczone przez
technics
tedi czytaj posty ze zrozumieniem . co to znaczy okazyjnie ? Gdzie ja napisalem ze mialem problem z e65 nigdze , bo go nie mialem . Ale aluto kopcilo jak smok , lalo sie z silnika jak z durszlaka , kierownica w skrajnych polozeniach miala luzy . Mozna tak bylo jezdzic , ale kto chce tak jezdzic wiec trzeba zrobic po wyliczeniach napraw uzbieralo sie na 8 - 10 tys zl plus biezace kupowanie benzyny pluz ubezpieczenie plus podatek . Do tego kaplet nowych opon co 2 sezony 4 tys zl olej nie jeden baniak a 2 . Wszystko to robi kwote za jaka ja prawie kupilem 2 gie auto . I co najlepsze kupilem swoja za 50 tys zl a sprzedalem za 30 .
Przez caly czas posiadania auta wszystkie naprawy wykonywalem sam bo jak bym mial zlecic to mecanikowi to chyba bym musial nerke sprzedac .
Ja tymi postami tylko staram sie uswiadomic wszystkich co maja zamiar kupic 7er ze to nie jest bulka z maslem jak Opel Astra czy Skoda . A jak ktos zbieral na auto przez 3 lata 40 tys zeby kupic e65 to niech sobie daruje . E65 to moze kupic sobie ktos kto 40 tys zarabia w max 2 - 3 miesiace i wylozenie na naprawe 5 tys zl w miesiacu to jest dla niego pryszcz . Dodam tylko ze jak mialem 7er zawsze sie balem ze sie moze cos sku... i bedzie masakra z wydatkami . Mam skode i spie spokojnie .