Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 98

Wątek: 5 rzeczy , ktore mnie powalily na kolana jak pierwszy raz wsiadlem do e65.

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    f01
    Wcale nie uważam by koszta utrzymania były katastrofalne

Vip Vip
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    1 tandetke materiały szczegolnie przełacznik szyb jak z passata
    2 wcale komfortem tak mocno nie odstaje
    3 skrzynie fajne szybkie
    4 biegi przy kierownicy

Doświadczony Użytkownik Awatar technics
    BMW
    octavia 1.9tdi ex e65 745 2002 rok ex e38 735
    co ty gadasz :) widze po sobie koszta w porownaniu do np auta klasy skoda octavia 1.9 tdi sa o 80% wieksze . Wszystko ubezpieczenie podatek paliwo wszystko kosztuje 80% wiecej . Oczywiscie + - . A skoda tak samo mi dupe do pracy wozi . Wiadomo to nie to samo ale ... Bmw 7er e65 to super auto ale juz stare wchodzi w wiek psucia notorycznego . Plus jest naszpikowane wadami produkcyjnymi . Jedyne 7er jakim bym sie na dzien dzisiejszy zainteresowal to e32 w perfekcyjnym stanie zeby miec na wypady raz na miesiac sie po miescie pobujac .

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    f01
    Cytat Zamieszczone przez technics Zobacz posta
    co ty gadasz :) widze po sobie koszta w porownaniu do np auta klasy skoda octavia 1.9 tdi sa o 80% wieksze . Wszystko ubezpieczenie podatek paliwo wszystko kosztuje 80% wiecej . Oczywiscie + - . A skoda tak samo mi dupe do pracy wozi . Wiadomo to nie to samo ale ... Bmw 7er e65 to super auto ale juz stare wchodzi w wiek psucia notorycznego . Plus jest naszpikowane wadami produkcyjnymi . Jedyne 7er jakim bym sie na dzien dzisiejszy zainteresowal to e32 w perfekcyjnym stanie zeby miec na wypady raz na miesiac sie po miescie pobujac .
    Nie zgadzam się żeś sporo przesadził z ta różnica 80% proszę daj mi konkrety przykłady cenowe. Ubezpieczenie w PL nie powala bo nie zależnie jakie auto po wyżej 2 litrów opłaty są takie same a co do części eksploatacyjnych są porównywalne z innymi jak np. Mercedes,Audi czy nawet inne porównywalne auta.
    Dla przykładu podam ci ciągnące kasę skody słynne kola dwu masowe , turbina, pompo wtryski to są kury znoszące złote jaj dla producentów nowych samochodów. I to co zaoszczędzisz na paliwie z nawiązka oddasz to pod maskę wcześniej czy później.
    A o wygodzie możesz zapomnieć bo nie oszukujmy się nie porównujmy do E65 skrajnie innego auta z całkiem innego segmentu.

Doświadczony Użytkownik Awatar jaro5
    BMW
    F01 750i 540km 850N x-drive,ML 3,2CDI
    Cytat Zamieszczone przez technics Zobacz posta
    a mi to szkoda ludzi co kupują E65 a potem ich nie stać na codzienną jazde tylko skodą śmogają po co wam ludzie takie auta ??? moja nie stygnie od rana do wieczora,śmigam wszędzie gdzie chce i mam radość z jazdy a nie z patrzenia na nią

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 740IA M60, E39 525d
    może napisze w porównaniu do e38 740 jeździłem 745Li
    + wyciszenie przepaść w porównaniu do e38
    + komfort do mojej przepaść bo mam 19 i -50/-30 ale do serii e38 trochę lepiej
    + wypas - jeździłem naprawdę dopasionym egzemplarzem
    + prestiż i wrażenie jakie robi na ludziach dość stare juz auto 2004 r

Doświadczony Użytkownik Awatar technics
    BMW
    octavia 1.9tdi ex e65 745 2002 rok ex e38 735
    prestiż z tym przesadziles ... moze jeszcze w Polsce to auto robi robote ale za granica juz dawno f ki lataja

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    BMW e65 730d lift,SMART ROADSTER COUPE
    ja kupilem moja 65 zupelnie przypadkowo, szukalem ladnej e60 ktora miala spelniac pewne kryteria,
    jakos mi wpadla w oko swiezo wystawiona e65, miala to to chcialem tylko ze 2lata starsze auto.
    co ciekawe nigdy wczesniej nawet nie siedialem w takiej, nawet balem sie po nia jechac...
    ponadto urzekla mnie
    -komfortem
    -ogromem miejsca w srodku
    -przyspieszeniem (bez przesady ale 7,8 do setki to juz dobrze ciagnie)
    -cala masa tych guzikow siedzenia+I-drive
    -spalanie
    Ostatnio edytowane przez arasek ; 13-09-2013 o 18:42

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e65 730d :)
    Jak e65 nie jest longiem to jest pasatem. Jak ma silnik 3.0d i 7,8 do setki ( z chipem ma jakies 7,4 ) jest wolny. KU~~~ !! WY tak na poważnie czy sobie jaja robicie ? Wiecie ilu ludzi marzy o takim aucie? To jest klasa premium a dla was to GÓWNO. Jak kiedyś będziecie mieli jechać nową skodą czy czymś to nawet nie wejdziecie do niej bo wstyd ! Porażka. Nie wiadomo czy się śmiać czy współczuć. Nie popadajmy w paranoje ^.-

Doświadczony Użytkownik Awatar euro_tuned
    BMW
    F02 750Li xDrive
    Cytat Zamieszczone przez Smoku Zobacz posta
    Jak e65 nie jest longiem to jest pasatem. Jak ma silnik 3.0d i 7,8 do setki ( z chipem ma jakies 7,4 )
    A co, moze w krotkiej wersji z tyłu masz full miejsca? Skoda superb juz ma wiecej. Nie robmy z 10 letniego auta z klekotem pod maską cuda. Nowy robił wrażenie ale teraz to zwykła limuzyna do kupienia w cenie kompaktu.