Ja również oglądałem auto na żywo, i też twierdzę że jest warte zainteresowania. Mariusz dodaje wszystko co w samochodzie wymienił, co sprawia że jest wiarygodny. Samochód ma elementy które mogłyby wyglądać lepiej, i które były malowane (potwierdzone czujnikiem grubości lakieru), ale auto ma 15 lat. Czego mamy się spodziewać? Zawieszenie w bdb stanie, silnik i skrzynia na pierwszy rzut oka również. A zbędna dyskusja typu " do jakiej grupy społecznej należy osoba której może spodobać się to auto?" jest co najmniej słaba. Ja mam 21 lat, i mieszkam "na blokach" i auto mi się podoba i to bardzo ("a nie mówiłem" pomyśli użytkownik "bmw"). Lecz nie uważam że miejsce zamieszkania jest tu wyznacznikiem, i wydaje mi się że osoba która ma 20 czy 21 lat może być intelektualnie znacznie bardziej zaawansowana niż ktokolwiek inny, posuwający się do wygłaszania niestosownych opinii na forum czyt. publicznie.
Auto do soboty zarezerwowałem osobiście. Pozdrawiam kolego "bmw".
W tym jest to najfajniejsze. Można się obudzić rano z żarówką nad głową krzyknąć... przerobię tylną klapę na hydraulikę, albo zrobię podsufitkę na m pakiet :) jedni lubią po prostu grzebać, a innym pozostaje oglądać miesiącami bmw na allegro i wypowiadać się na forum bez sensu zamiast mieć jaja w końcu kupić ,,Bmw''
Albo lepiej szukać nie wiadomo ile i przeglądając ogłoszenia "ta nie bo nie ma hydrauliki,ta nie bo nie ma skóry,ta nie bo coś tam"
Widocznie kolega "bmw" nie wiem o czym takim jak doposażenie auta,on chce wszystko fabrycznie dlatego ma tylko auto które śmiga od A do B :sarcastic:
ej ej, pewnie doposazyl sie w kolo zapasowe, trojkat i apteczke - wiec nie cisnijcie na niego ze nie wie co to doposazenie.
Auto wyglada godnie - mi sie podoba - jedyne co bym zmienil po zakupie to lampy z tylu na ori(tzn polift, ale bez tych ciemnych paskow - nie podchodzi mi to). Cena adekwatna do wlozonej pracy i kasy - sama hydraulika tylnej klapy to spory rarytasik - to sie rzadko spotyka.
Tak btw - masz tam troche niejanosc w ogloszeniu jesli chodzi o felgi - najpierw piszesz uwaga cena na 19' a na samym dole ze na stali ;)
Ostatnio edytowane przez BRABUS ; 11-10-2011 o 18:09
A dzięki, bo ogłoszenie kopiowałem bezpośrednio z alledrogo i nawet nie czytałem już całości :)
ex:
E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
E38 728iA Shadowline Individual
E53 X5 4,4i Sport Pack