Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 45

Wątek: Auto forumowe do oceny?

Vip Vip Awatar lockbud
    BMW
    Było E38 730i 94r. Jest.........................X6 40d.
    Cytat Zamieszczone przez technics Zobacz posta
    pozatytm na progach nie ma listw z napisem indywidual .
    W e38 takie listwy progowe w orginale nie występują, dopiero od e65/66.

Vip Vip Awatar Mariusz735i
    BMW
    E38 740iA, było E32 735i
    Cytat Zamieszczone przez bmw Zobacz posta
    przepraszam wszystkie osoby narodowosci romskiej ktore sa tutaj zalogowane - przyznaje ze moj tekst o cyganach byl niestosowny. po prostu tak mi sie skojarzylo.

temat jest o aucie wiec zamiast robic na mnie ataki to prosze piszcie co myslicie o aucie a nie od razu mnie atakujecie tylko dlatego ze to auto waszego kolegi. kazdy tutaj pytajac was o porade i ryzykujac wydanie swoich pieniedzy liczy na normalne chlodne spojrzenie, a nie na "wasze kolesiostwo". napisalem ze moze auto jest dobre i moze dobrze jedzie - ja tego nie wiem. jesli cos wiecie o aucie to po prostu napiszcie, a nie robcie z forum towarzystwa wzajemnego lizania d...

co sie tyczy tematu auta z linku to:
    pisalem ze drazek biegow jest MOZE zmieniany, a nie ze JEST zmieniony. wszystkiego nie wiem, oceniam na podstawie niewyraznych zdjec. na szczescie "znachorzy" forumowi ktorzy maja z tego polewke wiedza juz wszystko co na swiecie wyszlo.
    czytajac wszystkie wasze posty to sami widzicie ze nikt z was nie wniosl nic dobrego o tym aucie, tylko mnie besztacie.
    co sie tyczy auta z linku to dodam ze wlasciel napisal o retroficie. retrofit to wymiana zużytych części lub starych komponentów przy jednoczsnym utrzymaniu autentycznej instalacji i konfiguracji urzadzeń - tak wiec od razu widac ze to jakis skladak i pewnie niezle ma kilometrow natrzepane jak trzeba bylo az siedzenia wymieniac. moze nawet bity w tyl bo klapa tez zmieniana na hydrauliczna. dodam ze szyby zmieniane - moze byl tak rozbity ze trzeba bylo wsadzic inne. wasze pieniadze - wasze ryzyko.
    jesli chodzi o zakup tego auta to ja jestem na NIE. wy mozecie miec inne zdanie i prosze mozecie je napisac.
    Podejrzewam, że kolega nawet nie wie na jakim forum się wypowiada. Większość właścicieli aut na forum coś dołożyło, zmieniło w swoim aucie. A więc koledzy - według logiki "bmw" wszyscy jeździmy składakami :):):)

Początkujący Użytkownik Awatar michuflk
    BMW
    E38 728 iA
    Blog
    5
    Ja również oglądałem auto na żywo, i też twierdzę że jest warte zainteresowania. Mariusz dodaje wszystko co w samochodzie wymienił, co sprawia że jest wiarygodny. Samochód ma elementy które mogłyby wyglądać lepiej, i które były malowane (potwierdzone czujnikiem grubości lakieru), ale auto ma 15 lat. Czego mamy się spodziewać? Zawieszenie w bdb stanie, silnik i skrzynia na pierwszy rzut oka również. A zbędna dyskusja typu " do jakiej grupy społecznej należy osoba której może spodobać się to auto?" jest co najmniej słaba. Ja mam 21 lat, i mieszkam "na blokach" i auto mi się podoba i to bardzo ("a nie mówiłem" pomyśli użytkownik "bmw"). Lecz nie uważam że miejsce zamieszkania jest tu wyznacznikiem, i wydaje mi się że osoba która ma 20 czy 21 lat może być intelektualnie znacznie bardziej zaawansowana niż ktokolwiek inny, posuwający się do wygłaszania niestosownych opinii na forum czyt. publicznie.

Auto do soboty zarezerwowałem osobiście. Pozdrawiam kolego "bmw".

Zaawansowany Użytkownik Awatar 7er Fanatic
    BMW
    Ciemna strona mocy
    Cytat Zamieszczone przez Mariusz735i Zobacz posta
    Większość właścicieli aut na forum coś dołożyło, zmieniło w swoim aucie. A więc koledzy - według logiki "bmw" wszyscy jeździmy składakami :):):)
    W tym jest to najfajniejsze. Można się obudzić rano z żarówką nad głową krzyknąć... przerobię tylną klapę na hydraulikę, albo zrobię podsufitkę na m pakiet :) jedni lubią po prostu grzebać, a innym pozostaje oglądać miesiącami bmw na allegro i wypowiadać się na forum bez sensu zamiast mieć jaja w końcu kupić ,,Bmw''

Zaawansowany Użytkownik Awatar M@rcin
    BMW
    E65 730d FL
    Cytat Zamieszczone przez lockbud Zobacz posta
    W e38 takie listwy progowe w orginale nie występują, dopiero od e65/66.
    Przepraszam, że nie na temat omawianego auta, ale takie listwy występowały w E38.
    Proszę na szybkiego znalezione:

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Albo lepiej szukać nie wiadomo ile i przeglądając ogłoszenia "ta nie bo nie ma hydrauliki,ta nie bo nie ma skóry,ta nie bo coś tam"

Widocznie kolega "bmw" nie wiem o czym takim jak doposażenie auta,on chce wszystko fabrycznie dlatego ma tylko auto które śmiga od A do B :sarcastic:

Zaawansowany Użytkownik Awatar BRABUS
    BMW
    E32 735iL & Espace4 & K1200RS ;)
    ej ej, pewnie doposazyl sie w kolo zapasowe, trojkat i apteczke - wiec nie cisnijcie na niego ze nie wie co to doposazenie.
    Auto wyglada godnie - mi sie podoba - jedyne co bym zmienil po zakupie to lampy z tylu na ori(tzn polift, ale bez tych ciemnych paskow - nie podchodzi mi to). Cena adekwatna do wlozonej pracy i kasy - sama hydraulika tylnej klapy to spory rarytasik - to sie rzadko spotyka.
    Tak btw - masz tam troche niejanosc w ogloszeniu jesli chodzi o felgi - najpierw piszesz uwaga cena na 19' a na samym dole ze na stali ;)
    Ostatnio edytowane przez BRABUS ; 11-10-2011 o 18:09
    http://7er.pl/signaturepics/sigpic2642_1.gif

Doświadczony Użytkownik Awatar MariuszE38
    BMW
    Sprzedane
    A dzięki, bo ogłoszenie kopiowałem bezpośrednio z alledrogo i nawet nie czytałem już całości :)
    ex:
    E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
    E38 728iA Shadowline Individual
    E53 X5 4,4i Sport Pack

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    brak
    Cytat Zamieszczone przez michuflk Zobacz posta
    Auto do soboty zarezerwowałem osobiście. Pozdrawiam kolego "bmw".
    jak tam? poszed?

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    750Li E66
    Cytat Zamieszczone przez bmw Zobacz posta
    jak tam? poszed?
    Nawet jak poszedł to Tobie nic do tego ;)

Uprawnienia umieszczania postów