Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 45

Wątek: Auto forumowe do oceny?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Początkujący Użytkownik Awatar Szczygieł
    BMW
    7 e32
    tak kolego "bmw" Twoje wypowiedzi nie są zbyt sensowne i troche wkroczyłeś ni z tego ni zowego pisząc książkę a o Tobie nie wiadomo nic ani o Twoim wozie

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez joe white Zobacz posta
    Ja akurat nie znam tego auta? Kto się przyzna?
    MariuszE38 o ile pamiętam. Jest w dziale sprzedam.
    Btw, na moje oko wygląda dobrze. I wbrew panującej opinii, że 2.8 nie jedzie: jedzie jedzie. Oczywiście noe tak jak 4.0 ale nie można mówić że to muł jest. Też żyłem takim stereotypem dopóki sam się nie przejechałem 728. A że nie ma steptronica? Heh, niech napiszą ci co go mają ile razy go używali ;)

~wysłane poprzez Tapatalk

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez tuczi77 Zobacz posta
    A że nie ma steptronica? Heh, niech napiszą ci co go mają ile razy go używali ;)
    Juz nawet nie pamiętam kiedy go użyłem ;)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    s280 w140
    a mnie się ta 728 bardzo podoba i cena wcale nie jest wygórowana
    stan techniczny pewnie jest ok chyba warta jest tych pieniążków pozdro

Zaawansowany Użytkownik Awatar 7er Fanatic
    BMW
    Ciemna strona mocy
    Pojedź i zobacz, być może będzie wart tej ceny. Jeśli chodzi o te słoneczka może uda Ci się jakoś dogadać i razem kupisz cały komplet, kolega kiedyś za 1,5 tyś wyrwał w ten sposób słoneczka przy kupnie samochodu.

Zaawansowany Użytkownik Awatar matraks
    BMW
    2011 BMW 328i xDrive e92, 2007 Mitsubishi Endeavor
    kolega bmw to taki typ pieniacza, ktory zarejestrowal sie na forum zeby robic zamieszanie. Taki typowy, internetowy Troll...
    A co do czarnej 7er z tytulu tematu to bardzo mi sie podoba. Lubie takie "zadziorne" siodemki :) Najwiekszy minus to ten silnik...
    Ostatnio edytowane przez matraks ; 09-10-2011 o 17:40

Doświadczony Użytkownik Awatar marek1132
    BMW
    BMW e32 735 iL
    Mnie też się podoba to auto,aczkolwiek mało prawdopodobne żeby miała 194 tyś km patrząc w jakim stanie jest kierownica z lewej strony,farba na skórze praktycznie nie istnieje.Tylne lampy do wymiany na orginały i będzie ok.Silnik jest właśnie dużym plusem tego auta,mniej awaryjny niż m60/m62 i koszta eksploatacji najbardziej zbliżone do mniejszych modeli bmw,e39,e46.
    Ostatnio edytowane przez marek1132 ; 09-10-2011 o 19:02
    "Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford

Doświadczony Użytkownik Awatar MariuszE38
    BMW
    Sprzedane
    Oczywiście, że ktoś się przyzna do auta :D
    Auto jest moje.
    Do wypowiedzi kolegi bmw nawet nie chce mi się odnosić. Obnażę tylko jego brak wiedzy jednym: pisze, że drążek zmiany biegów zmieniany :D no padłem.... przecież to jest individual i tylko one miały takie drążki zmiany biegów... myślę, że to wystarczy.
    Auto jest zadbane i doinwestowane a nowy właściciel z pewnością będzie zadowolony. Co do ceny.... jak mam je sprzedać poniżej 16 tys. to niech ten co chce kupić szuka sobie innego egzemplarza, w który wkrótce włoży 10tys. Jak się nie sprzeda za 16 tys. to zostaje u mnie - przynajmniej wiem co mam. Może będzie do sprzedaży przy zmianie na e65 ale narazie to czas odległy bo takie, które mnie interesują kosztują ok 80tys. a teraz mam pilniejsze wydatki niż auto.
    Odniosę się jeszcze do wypowiedzi kolegi marek1132... przebieg jest oryginalny a kierownica to efekt jednej przejażdżki z wodą kolońską wtartą w ręce przed jazdą (mój brat miał taki nawyk kiedyś a do tej pory skóra była idealna lecz po tym jednym razie zauważyłem, że tak się zniszczyła).
    Auto naprawdę zadbane (kto mnie zna ten wie jak dbam o swoje auta). Zapraszam chętnych do oglądania, przejażdżki i sprawdzenia z komputerem i miernikiem lakieru.
    :)

P.S.
    Kilka kosztów retrofitu :) :
    Fotele komfortsize 1200zł
    Hydrauliczna klapa 1300zł
    Atermiczne szyby 600zł + przyciamnianie 600zł
    19" słoneczka 4200zł

Więcej dla zainteresowanych, chociaż myślę, że to wystarczająco obrazuje dlaczego cena auta jest taka a nie inna :)
    Ostatnio edytowane przez MariuszE38 ; 09-10-2011 o 19:48
    ex:
    E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
    E38 728iA Shadowline Individual
    E53 X5 4,4i Sport Pack

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez MariuszE38 Zobacz posta
    Obnażę tylko jego brak wiedzy jednym: pisze, że drążek zmiany biegów zmieniany :D no padłem....
    W to akurat nie wierzę,rozkoduj vin i pokaż w którym punkcie jest coś o tym wspomniane bo takie gałki wychodziły w E60(każda e60 przed FL ma taką i pasuje ona do e39/e38)

Doświadczony Użytkownik Awatar MariuszE38
    BMW
    Sprzedane
    Dzuda ale jak pewnie wiesz to po rozkodowaniu VIN-u również nic nie będzie o kierownicy skórzano-drewnianej a jednak te dwie rzeczy są charakterystyczne i spotykane tylko w wersji individual. Było na allegro kilka takich z dokładnie takimi drążkami, choć częściej zdarzają się bez tych linii chromów - sama skóra i drewno ale wtedy jest też kierownica M. Nie wiem od czego to zależy.
    ex:
    E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
    E38 728iA Shadowline Individual
    E53 X5 4,4i Sport Pack

Uprawnienia umieszczania postów