przepraszam wszystkie osoby narodowosci romskiej ktore sa tutaj zalogowane - przyznaje ze moj tekst o cyganach byl niestosowny. po prostu tak mi sie skojarzylo.

temat jest o aucie wiec zamiast robic na mnie ataki to prosze piszcie co myslicie o aucie a nie od razu mnie atakujecie tylko dlatego ze to auto waszego kolegi. kazdy tutaj pytajac was o porade i ryzykujac wydanie swoich pieniedzy liczy na normalne chlodne spojrzenie, a nie na "wasze kolesiostwo". napisalem ze moze auto jest dobre i moze dobrze jedzie - ja tego nie wiem. jesli cos wiecie o aucie to po prostu napiszcie, a nie robcie z forum towarzystwa wzajemnego lizania d...

co sie tyczy tematu auta z linku to:
pisalem ze drazek biegow jest MOZE zmieniany, a nie ze JEST zmieniony. wszystkiego nie wiem, oceniam na podstawie niewyraznych zdjec. na szczescie "znachorzy" forumowi ktorzy maja z tego polewke wiedza juz wszystko co na swiecie wyszlo.
czytajac wszystkie wasze posty to sami widzicie ze nikt z was nie wniosl nic dobrego o tym aucie, tylko mnie besztacie.
co sie tyczy auta z linku to dodam ze wlasciel napisal o retroficie. retrofit to wymiana zużytych części lub starych komponentów przy jednoczsnym utrzymaniu autentycznej instalacji i konfiguracji urzadzeń - tak wiec od razu widac ze to jakis skladak i pewnie niezle ma kilometrow natrzepane jak trzeba bylo az siedzenia wymieniac. moze nawet bity w tyl bo klapa tez zmieniana na hydrauliczna. dodam ze szyby zmieniane - moze byl tak rozbity ze trzeba bylo wsadzic inne. wasze pieniadze - wasze ryzyko.
jesli chodzi o zakup tego auta to ja jestem na NIE. wy mozecie miec inne zdanie i prosze mozecie je napisac.