Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 57

Wątek: Odrestaurowanie BMW E32 735iA 1988.

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Proponuję prześledzić posty tego użytkownika:

http://7er.pl/member.php/4693-NegroEG

Zacząć od strony piętnastej i czytając wrócić do pierwszej. Wszystko w temacie ;)

Zaawansowany Użytkownik Awatar tom_0808
    BMW
    7 E32 3.5iL, 1991, automat.
    Tak czytam temat i czytam i lapka w gore dla tuczi77 oraz Matraks. Z doswiadczenia moge potwierdzic iz E32 nielubi wrecz nienawidzi partactwa w mechanice i tanich czesci typu 4max czy sentech. Co do tuningu to tez na poczatku chcialem jakies badziewy sadzic z alledrogo ale po niedlugim czasie doszedlem do wniosku ze jak juz to w ori czesciach upiekszac auto, seria 7 to niejest civic czy glof 2/3.
    Ostatnio edytowane przez tom_0808 ; 05-09-2011 o 18:51

Początkujący Użytkownik Awatar RWD
    BMW
    E32 735i
    Nie wsadzam tanich części do swojego E32. A jeżeli chodzi o lampy mi się akurat takie podobają na forum nie widziałem takiej więc chce być 1. Tyle bd krytykować jak ją skończę.

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Cytat Zamieszczone przez tuczi77 Zobacz posta
    Proponuję prześledzić posty tego użytkownika:

http://7er.pl/member.php/4693-NegroEG

Zacząć od strony piętnastej i czytając wrócić do pierwszej. Wszystko w temacie ;)
    Nie chce mi sie.
    A co to ma dać?
    (Stron jest 14 nie 15)

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez RWD Zobacz posta
    na forum nie widziałem takiej więc chce być 1
    Muszę Cię zmartwić. Takie lampy miało już kilku userów, ale na szczęście każdy z nich poszedł po rozum do głowy i wymienił na ori lub diy BH. Nie będziesz więc pierwszym. Ostatnim zapewne też nie ;)

Cytat Zamieszczone przez KaczyDJ Zobacz posta
    o modelu E32 wiemy bardzo dużo a własne siódemki znamy jak własną kieszeń

I to jest ciekawe u Ciebie Kaczy bo jak się zarejestrowałeś na forum to musieliśmy Ci przez jakiś czas dosadnie klarować że Twoje auto to jednak nie Long jak Ci się wydawało (i szedłeś w zaparte) tylko wersja normalna.

Zaawansowany Użytkownik Awatar Kafarek
    BMW
    E32 750i
    Blog
    2
    Siema!

Czytam i czytam.. I leję z Was coraz bardziej :D :D :D :D

Kaczy i RWD.. Teksty macie na piąteczkę ;)

Prawdziwego fana poznaje się nie po tym jak zaczyna, ale jak kończy.. Czy macie jakieś swoje portforio w 7er? Czy tylko to co w galerii? ;) :D

Piąteczka :D

-----> www.e32.750i.pl <-----

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    735iA
    Cytat Zamieszczone przez RWD Zobacz posta
    Nie wsadzam tanich części do swojego E32. A jeżeli chodzi o lampy mi się akurat takie podobają na forum nie widziałem takiej więc chce być 1. Tyle bd krytykować jak ją skończę.
    Ja ogólnie jestem za oryginalnym stanem w E32 bo to już nie jest auto trochę stare jak E38 tylko po prostu stare więc tuning z roku na rok mi coraz mniej do niego pasuje ale widziałem E32 z takimi lampami tylnymi z Wrocławia na ul. Legnickiej w zimie i z daleka myślałem że to jakieś bardzo nowe auto jedzie :) Generalnie takie lampy tylne bardzo dużo odmładzają... kwestia tylko czy warto odmładzać takie auto? Ja swoje jakbym modyfikował to raczej tak żeby wyglądało na starsze niż na młodsze czyli ori felgi, ori radio itp.

Zaawansowany Użytkownik Awatar Kafarek
    BMW
    E32 750i
    Blog
    2
    Kurde nie doczytałem tego fajnego tekstu :]

Cytat Zamieszczone przez KaczyDJ Zobacz posta
    Na Siódemkach Kolega wraz ze mną żeby pozjadaliśmy sami dokonujemy napraw i serwisu w naszych garażach znajduje sie masa części zderzaki błotniki silniki i skrzynie biegów na zapas Bo ja i on mamy zamiar tym troche pojeździć i tuczi możesz myśleć że jesteśmy laikami ale o modelu E32 wiemy bardzo dużo a własne siódemki znamy jak własną kieszeń.
    "Żeby" pozjadaliście na 7-kach, a tymczasem:

- diagnostykę sondy lambda opierasz o test 03 w BC: Klik
    - nie rozróżniasz wersji long od zwykłej: Klik
    - nie wiesz jak działa sprzęgło wiskotyczne: Klik
    - nie wiesz jak działa ABS/ASC: Klik

I mogę tak dłużej wyliczać Twoje popisy zjedzonych "żebów" na 7-kach.. A może tylko zęby trzonowe zjedliście? To tez 7-ki ;)

-----> www.e32.750i.pl <-----

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez joe white Zobacz posta
    I to jest ciekawe u Ciebie Kaczy bo jak się zarejestrowałeś na forum to musieliśmy Ci przez jakiś czas dosadnie klarować że Twoje auto to jednak nie Long jak Ci się wydawało (i szedłeś w zaparte) tylko wersja normalna.
    Jeśli ja bym to napisał to byś pewnie post usunął lub napisał że jestem nie miły albo coś w ten deseń ;)

Wracając do tematu to uważam osobiście (nie tylko ja) że przeróbki na BH wyglądają o nie bo lepiej.

Tak jak napisał Tuczi,pierwszy nie będziesz po wielu użytkowników już miało takie lampy.Np Jarek88 też gdy się zarejestrował trochę zbłądził i miał założone takie "chiny". Zapytaj teraz go co o tym mysli i czy fajnie to wygląda.

Kafarek,Twoja ostatnia wypowiedz jest dobra :707:

Uprawnienia umieszczania postów