Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 57

Wątek: Odrestaurowanie BMW E32 735iA 1988.

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez KaczyDJ Zobacz posta
    Ty też bo masz dokładke z allegro.
    Jaką dokładkę?Wloty od V8?

A ja co lubie z allegro we no powiedz?
    Bo nic poza brewkami w tamtej 7 nie mozesz powiedziec
    Dywaniki ryflowane rozumiem że kupione w ASO BMW :D W poprzedniej też miałeś więc nie chrzań że to przypadek :sarcastic: Miałem na myśli to, że wam się podobają takie wsiowe lampy rodem z golfa 3

Cały katalizator był.
    Rozumiem że już wycięty i sprzedany na złom?

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Krzywdy sie jej napewno nie zrobi :P
    Cóż progres pewnie jeszcze troche potrwa ale mysle ze bedzie apdejtowany.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32 735i
    Panowie każdy ma swoją wizję:D

Dzuda, czy Ty się w końcu ... (dasz na wstrzymanie)? „Róbta co chceta”, jego auto jego problem. Ty masz ładne E32 to się ciesz. Jak dzieci w piaskownicy... .

Początkujący Użytkownik Awatar RWD
    BMW
    E32 735i
    Dzuda nie wiem ale wydaje mi się że zazdrościsz tego ze sam nie możesz wykonać takich prac przy swoim E32. A na pewno masz coś do roboty bo ideałów nie ma. Chętnie też bym zobaczył twoje BMW na żywo też miał bym jakieś zastrzeżenia. I ja żadnych problemów z automatem nie miałem i nie mam. Poprzedni właściciel też nic nie wspominał. Także przestań krytykować innych na forum bo nie masz racji, i na całym forum zawsze tobie się coś nie podoba. Po prostu zazdrościsz i tyle że na takie projekty cie nie stać bo inaczej byś się tak nie wypowiadał w tym temacie.;)!!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32 735i
    według mnie fajna baza jak ktoś ma chęć,czas :) ale wiem jak to jest jak się zapędzisz za bardzo...pamietaj rób furę do jazdy a potem dobajeżaj:D nie rób 5lat cuda by po 5latach sobie odpuścić:)

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez RWD Zobacz posta
    Dzuda nie wiem ale wydaje mi się że zazdrościsz tego ze sam nie możesz wykonać takich prac przy swoim E32. A na pewno masz coś do roboty bo ideałów nie ma. Chętnie też bym zobaczył twoje BMW na żywo też miał bym jakieś zastrzeżenia. I ja żadnych problemów z automatem nie miałem i nie mam. Poprzedni właściciel też nic nie wspominał. Także przestań krytykować innych na forum bo nie masz racji, i na całym forum zawsze tobie się coś nie podoba. Po prostu zazdrościsz i tyle że na takie projekty cie nie stać bo inaczej byś się tak nie wypowiadał w tym temacie.;)!!
    A mi się wydaje że jesteś za krótko na forum żeby coś wiedzieć o mnie i o mojej e32 :sarcastic: musisz jeszcze forum pośledzić kolego bo taki zabieg jak "planujesz" w swojej "lalce" moja przeszła w tym roku.

Malowanie całej a w tym tyg ci co mieli wiedzieć, wiedzą że zrobiłem CALUTKI zawias na nowych częściach renomowanej firmy i czuję że za sam remont zawieszenia dałem więcej niż ty za całą e32 :686:

Daruj sobie teksty "zazdrościsz bo cię nie stać" bo akurat źle trafiłeś :sarcastic: i jeśli byś chciał wiedzieć to e32 nie jest jedynym autem którego pieszczę itd,mam też inne auto z przełomu lat 80/90 na które nigdy nie żałuję kasy.

Po trzecie.... a z resztą :sarcastic: Joe daję sobie na wstrzymanie z dziewczętami bo przecież mnie znasz nie od dziś :707:
    Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 04-09-2011 o 22:40

Zaawansowany Użytkownik Awatar 7er Fanatic
    BMW
    Ciemna strona mocy
    Kolego nie tak restauruje się limuzynę z końca 90 lat, kameleon to do Toyoty supry może pasować choć i tak bym dyskutował na ten temat. Klosze możesz wymienić same, a nie te lampy nowe za 600 zł lepiej zalać dwa razy do pełna siódemkę;P Oddaj samochód do lakiernika niech zrobi to jak trzeba i ładnie, żeby potem elementy nie różniły się kolorami:D Jak dla mnie zupełnie zła wizja na chwilę obecną, lepiej zmień wizje bo siódemka trafi na wiocha.pl w dział motoryzacji

Zaawansowany Użytkownik Awatar matraks
    BMW
    2011 BMW 328i xDrive e92, 2007 Mitsubishi Endeavor
    A pozniej mowia, ze BMW jezdza buraki i wiesniaki... RWD odczep sie od Dzudy bo w d..ie byles i g..no widziales. Pojecia nie masz co to znaczy seria 7 a zachowujesz sie jakbys pozjadal wszystkie rozumy. To forum jest dla milosnikow 7er a nie pseudo tunerow. Powiedz czego mamy Ci zazdroscic? Rozpadajacej sie e32, dla ktorej jedynym slusznym miejscem jest juz tylko zlomowisko? Teksty typu "zazdoscisz, bo Cie nie stac" zachowaj na pozniej... Zobaczymy jak Ciebie bedzie stac w miare jak bedziesz szedl z remontem do przodu ;) Bylo juz tutaj kilku "pieniaczy", ktorzy odgrazali sie jak to nie doprowadza swoich Beemek do idealu... Mimo wszystko zycze powodzenia w remoncie.

Początkujący Użytkownik Awatar Dembiec
    BMW
    E32 730I 1990
    Cytat Zamieszczone przez matraks Zobacz posta
    A pozniej mowia, ze BMW jezdza buraki i wiesniaki... RWD odczep sie od Dzudy bo w d..ie byles i g..no widziales. Pojecia nie masz co to znaczy seria 7 a zachowujesz sie jakbys pozjadal wszystkie rozumy. To forum jest dla milosnikow 7er a nie pseudo tunerow. Powiedz czego mamy Ci zazdroscic? Rozpadajacej sie e32, dla ktorej jedynym slusznym miejscem jest juz tylko zlomowisko? Teksty typu "zazdoscisz, bo Cie nie stac" zachowaj na pozniej... Zobaczymy jak Ciebie bedzie stac w miare jak bedziesz szedl z remontem do przodu ;) Bylo juz tutaj kilku "pieniaczy", ktorzy odgrazali sie jak to nie doprowadza swoich Beemek do idealu... Mimo wszystko zycze powodzenia w remoncie.
    Piszesz o wiesniankach z BMW a sam ciągniesz to zachowanie. Dajcie mu spokój. Chce tą 7 zrobić, ma kasę to nic wam do tego. Nie zabronicie mu nawet gdyby chciał ją okeleic z ryj Hany Montany. Jego auto. jego kasa i jego gust. A my jako forumowicze i tak jak pisali wyżej, miłośnicy 7er możemy tylko mu doradzić co do ewentualnych przeróbek, wizji końcowej, pomóc i wyrazic swoją opinie a nie narzucić swoje zdanie i jechać po kimś z góry do dołu czy nie nie znając kogoś osobiście podwyższać jego pozycje i płynność finansową. Po co ? nie staje po niczyjej stronie ale temu co robi 7er i temu co juz tylko na nią dmucha i pucuje zyczę jak najlepiej.
    Ostatnio edytowane przez Dembiec ; 05-09-2011 o 07:52
    Jest -

Było -
    ..:: Mondeo mk2 1.8 endura GHIA 98rok ::..
    ..:: Audi 90 b3 2.3 Pb coupe 90rok ::..
    ..:: Honda Civic gen. V coupe 1.5 uturbione :D ::..
    ..:: Mercedes klay A ver. AMG 2000rok. ::..

Uprawnienia umieszczania postów