https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Auto kolegi, kupił ją chwilę po tym jak ja kupiłem swoją 760. Więc w jego posiadaniu koło pół roku. Notabene ja mu ją poleciłem bo jak bym nie kupił swojej 760 to wracając miałem wziąć tą w Pile.
Co do przebiegu to nie pamiętam, ale poszukam Wam bo miałem ogłoszenie poprzedniego właściciela skopiowane z allegro.
Chce według mnie dużo, zwłaszcza że ja byłem ugadany z poprzednim właścicielem chyba na 27tyś na tych 21" felgach.
Ma ją chłopak w moim wieku i z tego co wiem to dba o auto. Ma jeszcze e32 740 więc można powiedzieć że fan 7er.
Mankamenty wyglądowe to na pewno fotel kierowcy już gdzieniegdzie przytarty, na słupach te plastiki mocno odrapane. Wiem że ostatnio hydraulika klapy odmówiła posłuszeństwa.
Wiem, że na pewno trochę jest do roboty przy aucie.
Ostatnio pamiętam że była jakaś przygoda parkingowa i robione oba zderzaki w ASO z OC sprawcy więc raczej porządnie.
Wiem też, że opon letnich szukał do tego auta więc jest szansa że te się kończą.
Hmmm, znam kolesia i nie chcę mu psuć sprzedaży ale też nie chcę aby ktoś poleciał pół polski myśląc że igła.
Jak coś jeszcze chcecie wiedzieć to walcie.
było e38 730d 1999r, e38 750i 2000r, e53 4.4i 2001r, e46 330Ci 2001r
Ogłoszenie zakończone, nie wiem czy sprzedana, tutaj kopia:
http://webcache.googleusercontent.co...&ct=clnk&gl=pl
Nie wiem też czy zauważyliście ale auto jest w ogłoszeniu od 14 maja 2014, czyli w/g tego co pisze Saillupus auto ogłaszane od samego momentu zakupu przez aktualnego właściciela :)
Ja swoją tez miałem wystawioną jakieś 6msc. i nie trafiłem na konkretnego kupującego a i okres teraz na sprzedaż nieciekawy. Po e65/66 nie lecą tak jak po karpia do Lidla. Będę czekał do wiosny i wtedy będzie wystawiona ponownie albo się całkiem rozmyślę choć w głowie już mam inny pomysł na autko ;).
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
No nie no Jakub.....chyba myślisz o polifcie ;-) lub eF no bo nic innego nie wchodzi w grę ;-)
A gdzie ja napisałem że to nie ma być BMW ;)? Polift NIE bo dla mnie to ciągle to samo auto z innymi lampami ;) a za lampy dopłacać grubą kasę mi się nie uśmiecha ;).
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
Pytales juz kilka razy o jakies suvy to myslalem, ze zmieniasz marke hehe
To teraz E32 bedzie?
Nie doszukujcie się w tym aucie przekrętu, bo go nie ma. Znam to auto, byłem przy jego zakupie, jeździłem nim wiele razy i za kierownicą i na każdym możliwym fotelu i nie jest to żaden ulep :P
Aaa, osobiście trzepałem ją miernikiem lakieru - nie ma obaw.
Pytałem bo miałem jakieś słabe propozycje zamiany... Na żadną sie jednak nie zgodziłem ;). Teraz chcieli byśmy z żonką jakieś jedno autko mieć no i nie powiem że przydało by się coś wyższego ;). Nie zaśmiecajmy wątku ;).
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum