Zamieszczone przez
rodzinabmw
o koncie napisała mi babka w sobote, dziś byłem w Zielonej Górze z teściem w szpitalu to przy okazji by nie jeżdzić dwa razy założyłem konto, o tym fakcie poinformowałem ową firmę drogą elektroniczną w odpowiedzi otrzymałem:
Witam, komplet dokumentow, ktore Pan otrzymal z Banku wraz z karta i pinem nalezy przeslac do siedziby glownej Firmy celem weryfikacji oraz przypisania konta kuriera do systemu online Firmy, dla pozniejszego monitorowania zarzadzaniem srodkami Firmy. Po odeslaniu dokumentacji, rachunek automatycznie zostanie zasilony kwota zadatku paliwowego i bedzie do dyspozycji kuriera. Przesylke nalezy przeslac listem zwyklym priorytetowym na adres: Neil Thomson Apt. 6-74 Hanna St. W N8X 1C8 Windsor ONTARIO CANADA Po wyslaniu dokumentow prosze mnie powiadomic mailem. Nie nadawac przesylek poleconych gdyz w Kanadzie nie jest to powrzechnie uzywane a przesylka zamiast trafic do skrzynki Firmy, zostaje na poczcie glownej. Prosze nadac list zwykly priorytetowy, nie zdarzylo sie zeby jakakolwiek przesylka zaginela. To ulatwi nam wspolprace. Pozdrawiam Justyna Malicka
po ty emailu skontaktowałem się z placówka banku i poinformowałem o sytuacji. Gość u którego zakładałem konto powiedział, ze powiadomi
służby bezpieczeństwa banku.
po tym fakcie napisałem posta.