Po swietach uderze albo jeszcze moze w poniedzialek.Tylko ten kolor skórki mi nie podchodzi ale mysle ze jeszcze jakos to zniose
Po swietach uderze albo jeszcze moze w poniedzialek.Tylko ten kolor skórki mi nie podchodzi ale mysle ze jeszcze jakos to zniose
ja bym jednak szukał E32 w tej kwocie, E38 zabije Cię serwisem
Jest BMW E39 530dA Touring 2001r.
Jest BMW E32 730i V8 manual 1992r.
Było BMW E34 525i manual 1991r.
E38 jakich wiele, niczym specjalnym nie zachęca...
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
w tej cenie ani e2 ani e38 nie będzie niczym ciekawym zachęcać może to stare auta ale serwis nadal jest drogi i dobre egzemplarze kosztują
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...
Dobrze prawisz.
bumere32, jak pojedziesz sprawdzać to notuj wszystko dla potomnych :) Zdaj później relację co i jak. Pamiętaj, aby nie napalać się zbytnio. Sprawdzaj wszystko na trzeźwo, najlepiej z drugą osobą, która stonuje twoje emocje w danym momencie. Kompa jakiegoś masz, aby się wpiąć w pojazd?
Mowicie o komputerze specjalnym czy zwykly laptop z inpa lub czyms innym :)? Na co powinienem zwracać uwagę przy oglądaniu E38? Napiszcie co powinienem sprawdzic łacznie z tym co sie sprawdza przy kupnie kazdego samochodu :)
Mam na myśli laptopa z interfejsem i np. INPA. Diagnoza, kasowanie, jazda, ponowna diagnoza. Obserwacja wykresów podczas jazdy. Najlepiej jak zaczniesz oglądanie od odpalenia zimnego silnika.
Z uwagą zerknij czy wnęka silnika nie jest jakoś zmasakrowana, pokitowana itp. (czasami jak nawet ćwiartka dobrze wspawana to trudno się połapać :) Z uwagą sprawdź wnękę na koło/butlę i cały bagażnik.
Może jakiś miernik lakieru weź dla spokoju ducha (jeżeli ktoś wymienił cały element np. przedni błotnik to niewiele on da, ale da obraz jak ktoś wymieniał np. dach :).
Sprawdź dokładnie dokumenty :)
Masz VIN tego auta?
nie mam,jutro bede dzwonil to zapytam zeby podal mi na maila i sobie rozkoduje gdzies na stronce.