Mi zarówno 11 jak i 18 może być, ale czy jest sens robić listę za każdym razem??
Mi zarówno 11 jak i 18 może być, ale czy jest sens robić listę za każdym razem??
Wg mojego doświadczenia jest sens. Wiele osób przyłącza się do spotu widząc długą listę chętnych. jak to działa?....sam nie umiem tego wytłumaczyć :-) psychologia tłumu ? :-) ale działa,a poza tym widać, że coś się dzieje w temacie,a to też jest ważne. Takie jest moje zdanie, ale inni niech też się wypowiedzą
Ostatnio edytowane przez Yaro ; 03-12-2013 o 15:40
Paweł myślę że jest sens robić listę, Yaro to dobrze opisał dlaczego.....Ja dodam od siebie taką myśl że dobrze jest wiedzieć kto będzie na spocie i ile będzie samochodów, wydaje mi się że wpisanie na listę powoduje dodatkową mobilizację żeby się jednak pojawić. A samo wpisanie się do listy to nie jest aż taki wielki problem który zajmuje dwie godziny i jest trudny do wykonania. Także każdy oczywiście zrobi jak chce a ja mam takie zdanie. Podsumowując chodzi o to aby stworzyć jak największą silną EKIPĘ....
Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie Ślesin 2014.
Dobra .....Panowie 11.12 czy 18.12? Pisać, co komu bardziej pasuje i kto chętny.
Na razie mamy:
1.MC1
2.Patromierz
3.Paweł88
4.Yaro
Też się dopiszę. Mi pasuje 11 i 18. Więc z tym nie ma problemu. A jedynym wyznacznikiem, czy się pojawię, czy nie - jest pogoda - deszcz lub śnieg i odpadam.
1.MC1
2.Patromierz
3.Paweł88
4.Yaro
5.mario80
Skoro większości osób pasują oba terminy, to proponuję zrobić ukłon w stronę Maćka i umówić się na 11.12 (nie będzie musiał kombinować z pracą).
Koledzy wpisani na listę chętnych na regularne spoty, co z Wami? Czemu taka cisza ????
Dzięki Yaro :-) innym kolegom również dzięki jeżeli zaakceptują 11.12.
Mimo śniegu i wichury koledzy wpisujemy się.....Jak ktoś oszczędza Bunie (w pełni to rozumiem mi też by było szkoda tyrać w taką pogodę E32) to ja deklaruję się że mogę zabierać ze strony praskiej Wawy ludzi z EKIPY po to żeby i tak się spotkać i pogadać. Oczywiście stronę praską rozumiem aż do Otwocka.....i tak będę stamtąd jechał. Jak by co to piszcie...na PW bądź tutaj.
Koledzy, jutro już 10.12. Nikt więcej nie szykuje się na spot 11.12 ?
EDIT: Ja p.......lę, ale Was ciężko rozruszać
Ostatnio edytowane przez Yaro ; 10-12-2013 o 15:47
Yaro ja też cały czas tak patrzę i czekam aż ktoś się wpisze i chyba prędzej się ociepli niż coś się ruszy. Po tamtym spocie co mnie nie było :-( myślałem że coś się ruszy a tu ch... du... i kamieni kupa.
No nic to jutro może na 20 tam gdzie mnie nie było.....