Też się dopiszę. Mi pasuje 11 i 18. Więc z tym nie ma problemu. A jedynym wyznacznikiem, czy się pojawię, czy nie - jest pogoda - deszcz lub śnieg i odpadam.
1.MC1
2.Patromierz
3.Paweł88
4.Yaro
5.mario80
Też się dopiszę. Mi pasuje 11 i 18. Więc z tym nie ma problemu. A jedynym wyznacznikiem, czy się pojawię, czy nie - jest pogoda - deszcz lub śnieg i odpadam.
1.MC1
2.Patromierz
3.Paweł88
4.Yaro
5.mario80
Skoro większości osób pasują oba terminy, to proponuję zrobić ukłon w stronę Maćka i umówić się na 11.12 (nie będzie musiał kombinować z pracą).
Koledzy wpisani na listę chętnych na regularne spoty, co z Wami? Czemu taka cisza ????
Dzięki Yaro :-) innym kolegom również dzięki jeżeli zaakceptują 11.12.
Mimo śniegu i wichury koledzy wpisujemy się.....Jak ktoś oszczędza Bunie (w pełni to rozumiem mi też by było szkoda tyrać w taką pogodę E32) to ja deklaruję się że mogę zabierać ze strony praskiej Wawy ludzi z EKIPY po to żeby i tak się spotkać i pogadać. Oczywiście stronę praską rozumiem aż do Otwocka.....i tak będę stamtąd jechał. Jak by co to piszcie...na PW bądź tutaj.
Moja 7er zdobywczyni I miejsca w kategorii E65 na zlocie Ślesin 2014.
Koledzy, jutro już 10.12. Nikt więcej nie szykuje się na spot 11.12 ?
EDIT: Ja p.......lę, ale Was ciężko rozruszać
Ostatnio edytowane przez Yaro ; 10-12-2013 o 15:47
Yaro ja też cały czas tak patrzę i czekam aż ktoś się wpisze i chyba prędzej się ociepli niż coś się ruszy. Po tamtym spocie co mnie nie było :-( myślałem że coś się ruszy a tu ch... du... i kamieni kupa.
No nic to jutro może na 20 tam gdzie mnie nie było.....
Moje auto chwilowo jest w naprawie, ale na spota jak najbardziej wpadnę, tylko, że autem trochę innej klasy![]()
U mnie ani 11 ani 18. W obu przypadkach robię do późnej nocy:(
Szkoda, może mi się kiedyś jeszcze uda wpaść...
Szkoda Qba, że nie masz czasu. Miałem nadzieję, że wpadniesz :-)
Dobrze bo to już dzisiaj, także czas na konkrety. Godzina 20, Tesco przy Fieldorfa parking podziemny. Koledzy którzy się nie wpisali na żadną listę a mają czas niech też się pojawiają. Ja będę tak czy siak nawet jakbym miał być sam (taka samokara za ostatni raz :-) )A co do frekwencji to podsumuję po spocie.....