Na wstępie dziękuje za super spotkanie. Dziękuje wszystkim którzy na mnie głosowali dzięki czemu jest pierwsze miejsce ( mam nadzieje ze nie wyżebrane)
Troszkę fotek ode mnie i Marty.
cdn
Na wstępie dziękuje za super spotkanie. Dziękuje wszystkim którzy na mnie głosowali dzięki czemu jest pierwsze miejsce ( mam nadzieje ze nie wyżebrane)
Troszkę fotek ode mnie i Marty.
cdn
Pozdrawiam :)
Ostatnio edytowane przez Johnny_Bravo ; 19-06-2018 o 08:10
mistrz foty
Pić trzeba ! Jeść można !
Super foty!
Johny spokojnie, Leonardo też w końcu dostał Oskara :P
Również dzięki wszystkim za spotkanie. Fajnie było Was znowu zobaczyć :)
Kilka fotek ode mnie. Uwieczniłem również Vivaldiego na filmiku, musiałem :D Wiesław, a może czas nową ksywę? :D
https://photos.app.goo.gl/wtiaxWXiGmkAiZjo9
Fotki robione kocem z domku więc jakość nie powala ;)
Tak w ogóle to:
mi się kojarzy z tym:
![]()
fotki w pełnej jakości mogę podesłać te maja obciętą jakość o polowe żeby nie zajmowały tyle....
Ostatnio edytowane przez Johnny_Bravo ; 19-06-2018 o 19:43
Srebne e65 i właściciel pod autem....jak pod syrenką w latach 60-tych.Bez urazy...ale pod bmw 7 leżeć na kocyku i coś naprawiać ????Ta seria Bmw nie zasługuje na to....O auto trzeba dbać codziennie.A tu przejechało ile ???? 300-500 km i sie uwalił luxus,szpam,itp...PANY dbajcie o auta bo potem jest pośmielisko o właścicielach bmw.Ma siedem a leży na ulicy i naprawia.......
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
było E21 316,E30 320,E32 730,E32 750,E34 540,E38 740i,E36 M3 3.0,E39 ALPINA 3.2.E65 745i, X3 3,0si
@jaro, kolejny raz pokazujesz jakim ignorantem jesteś. Twoje auta się psują tylko u mechanika czy wcale ?? Jak się ma awarie 7er na zlocie to wg ciebie trzeba od razu po lawete z ASO dzwonić ? Masakra mieć takie podejście. ..
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Tequila, daj spokój, tego świata nie da się uratować ;)
Dziękować za fotki Piotrek!
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 20-06-2018 o 09:11