Moje m30b35 22 latek został przyjety do zabytków kosz taki to nie całe 800zł :) bo jednak mineło 15 lat od zakonczenia produkcji :)
Moje m30b35 22 latek został przyjety do zabytków kosz taki to nie całe 800zł :) bo jednak mineło 15 lat od zakonczenia produkcji :)
Masz już żółte blachy?Kiedy załatwiałeś,daj namiary na rzeczoznawce.
"Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford
witam pozwole sobie odswierzyc temat moja 7er konczy juz 26 lat czy jest mozliwosc zarejstrowania jej jako zabytek od czego zaczac widze paru kolegow ma zolte blachy prosze o jakies porady pozdrawiam
Ehh...ja też chcę te żółte blaszki...Ale jak dziś byłem na przeglądzie, to Pan mnie zmartwił i to bardzo...:(
Autko oczywiście 100% sprawne technicznie...ale napomknąłem o planach przerejestrowania na zabytek/kolekcjonerskie...nie wiem dokładnie, którego terminu użyć, bo to są raczej dwa różne pojęcia...
No i mając żółte blaszki ponoć w dowodzie musi być wbite max. prędkość 45km/h....toż to chyba paranoja jakaś...autostradką bałbym się tak podróżować...
Pytanie więc następujące do osób co mają żółte blaszki...czy mają taki wpis w dowodzie...??????
:-):-):-):-)
7er
Ej no..kurde...młody koleś, ale takie coś niby wyczytał kodeksie...który to mi nawet pokazywał, bo miał obok....:p
Czyli rozumiem, że żaden z Was nie ma takiego czegoś...? I nie ma szans żeby mi taki coś w dowodzie wbito..?
No pytałem go kilka razy i nie wyglądał mi na żartownisia...a może się przepisy zmieniły...no nie wiem...![]()
Ja mam białe blachy, więc powinienem mieć wbitą minimalną prędkość 200km/h :D:D:D
A co to za kodeks?
Piszemy tu o jakiejś abstrakcji. 45km/h bo powyżej auto zabytkowe/kolekcjonerskie zacznie się rozkręcać??
Zapytaj Pana Diagnostę jaki jego kodeks ma sposób na egzekwowanie tego wpisu w DR?
Do każdych żółtych blach dodają stróża, który będzie hamował nogami, w momencie kiedy przekroczysz rzeczone 45km/h?
nawet jeśli był by wpis to nie ma nic przeciwko temu by jechać sobie 263 :D