Moja rada to jedź na inną okręgówkę i po sprawie. Szkoda nerwów :-)
7er
Gość jest nawiedzony BMW E32 jest kultowe a co dopiero jak bys rejestrował równie kultowe Ferrari np takie? http://szukaj.pl.mobile.eu/samochod-...ue&tabNumber=1 Nie chce mi się wierzyć że będziesz jechał 45 tam gdzie wolno 50,60,90, czy 130 a diagnosta myli definicje auta zabytkowego, kolekcjonerskiego z definicją motoroweru.
Bzdura z tym wpisem w dowod,jesli pojazd bylby konstrukcyjnie ograniczony do takiej predkosci to i owszem moglby byc taki zapis ale w przypadku Bmw to jest bardzo watpliwe chyba ze chodzi o jakas Isette albo Dixi,podjedz na inna stacje szkoda kopac sie z koniem:p A tu macie do poczytania na temat rejestracji na zolte blachy http://weteranszos.pl/zolte-tablice
Mój szef chciał rejestrować E23 na żółte blachy, ale zrezygnował jak dowiedział się o adnotacji, która miałaby mu zabraniać jeździć po 22:00 z racji żółtych drogowych świateł
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Witam,
czy komuś się udało w ostatnim czasie zarejestrować auto poniżej 25 lat jako zabytek ?
Ma ktoś może namiar na osobę która by pomogła w tej procedurze ?
Moj pojazd to e32 rocznik 93.
Jest jeden fakt który może jest atutem tego auta poniżej 25 lat - auto wyszło w limitowanej serii wypuszczonej na koniec produkcji modelu e32 i posiada w wyposażeniu wpis / kod 730 Sonderserie Individual.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
witam,
Chciałbym też zarejestrować swoje e32 na zabytek.
Czy ktos może polecić rzeczoznawce w okolicach Wrocławia?
Ewentualnie rozwazam samodzielne wypelnienie białej karty. Czy ktoś może udostępnić swój opis techniczny e32? Gratyfikacja do uzgodnienia.
Pozdrawiam
<<STOS>>
Napisz do Sebka ;)