Ale ja się Ciebie o nic nie pytam. Wyrażam tylko swoje zdanie. Jest piękna lista usterek modelu e39 na tamtym forum z propozycjami rozwiązań. Wśród tych usterek było kilka , które zauważyłem lata temu po kupnie samochodu , ale jeszcze nie przeczytałem na stronie z czym to się je. No i się najeździłem po 'fachowcach', straciłem trochę pieniędzy , a np. jak w pewnym miejscu stukało tak po tygodniu od naprawy znowu zaczęlo stukać. Bum, wszedłem na forum, przeczytałem co tam stuka i jak to się naprawia. 'Specjalista' od BMW , któremu się płaci za wiedzę nie był w stanie tego problemu rozwiązać. Zacząłem szukać informacji w necie dopiero po tych 'naprawach' bo wydawało mi się , ze nie jest to wyższa matematyka i pewne rzeczy można naprawić jak się wie o co biega nie podejrzewałem od razu , ze z kretynem mam do czynienia, dopiero po fakcie nabrałem podejrzeń.
Nie wiem jakie masz problemy ze soba człowieku , ale wyraźnie jakieś masz. NA zmianę zawodu chyba już za późno, można Ci tylko współczuć , ze się tak męczysz z tymi samochodami i głupimi klientami. Ktoś tez je parówki, których mój pies nie tknie i mu odpowiada smak więc jasne , ze ktoś pojedzie do mechanika chama i będzie mu odpowiadał standard obsługi, nie o tym jest wątek.

Odpowiedz z cytatem