a może twoje felgi mają ciut inny otwór na piastę i potrzebują pierścieni centrujących? a druga sprawa to przestrzeganie rozmiarów opon do felgi np. na feldze 18" opona 225x45 bankowo będzie nie doważać felgę wiem z doświadczenia ale mówię o bmw e38-jest to duże auto i przy tym rozmiarze opony to kółko jest za małe a jeszcze jak fela jest szeroka np.9 " to już całkiem
sławomir
witam
u mnie zaczeły sie drgania po wymianie łącznikow stabilizatora ?skusiłem sie na wymiane a teraz mam problem :(:(:( i też dlaczego tak sie stało!!!!!!! CZARNA DZIURA !![]()
Wg. mnie masz górne wahacze do wymiany . Sprawdz je i daj znać.
U mnie tez drgania kierownicy ale bardzo lekkie. Pomiedzy 65kmh az do 100kmh i tylko przy delikatnym dotknieciu hamulca gdy hamuje od razu mocno nie ma drgan.
Mam zamiar zamowic zestaw wahaczy i prosze tu o podpowiedz, czy Meyle HD czy Lemforder?
Tarcze oraz klocki przednie byly wymieniane na Ori w ASO przez poprzedniego wlasciciela od ostatniej wymiany zrobily moze 1500 kilometrow. Tarcze i klocki juz zamowilem Brembo na Tyl.
Wole zaczac od wahaczy moze i piasty wymienie rowniez.
A moze przy okazji zamowic jednak przednie tarcze i klocki Brembo rowniez?
Toyota Prius 2014 1.8 CVT Hybrid.
E38 740i V8 ma nowego Pana.
Ja z dganiami w moim starym e38 walczylem 6 miesiecy . Wymienilem tak samo jak autor tematu wszystko . Lacznie z kupieniem nowych felg . Wywazane mase razy . Drgania ustaly dopiero jak zmienilem calkiem felgi z oponami . Dzis mysle ze wade fabryczna mialy nowe opony , a jak wszyscy mi mowili zebym wpierw sprawdzil opony ja sie zawzialem i mowilem jak nowe Goodyear moze bic . A jednak moze .... Mysle ze ta super wywazarka moze zdac egzamin .
Volvo V70 T5 2.3 turbo 250KM 2002,Mercedes CLS 500 2005,Honda CRv 2.0 2007,BMW X5 4.4 2001...