Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 68 z 68

Wątek: lokata dla dzieci

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32 735iA,
    Kolego rodzinabmw chciałem Ci pomóc, ale przerósł mnie Twoj matrix... piszesz jakbyś miał klapki na oczach. Sam mam Żonę i dwoje dzieci, nie mieszkam z rodzicami zeby mogli mi pomóc, sam to utrzymuję, nie mam stałej pracy, pcham mimo to biedę do przodu i przez rok nie wylewam tyle żali co Ty w jednym wątku. Tylko jak chcesz żyć to trzeba ruszyć głową i zapi***lać a nie zatrudnić się na śmieciowej umowie i wylewać żale. Poucz się trochę języka i Emigruj z tego kraju na zachód, i na dzieci pieniądze dadzą i operatora będą szanować.
    To państwo jak nie przeszkodzi w wychowywaniu dzieci to napewno nie pomorze. Pomijając Europę Zachodnią: na ukrainie becikowe na pierwsze dziecko to 8tys zl, na drugie i trzecie po 16, i przy trójce prąd, gaz przez pół
    Ostatnio edytowane przez siodemka ; 08-09-2012 o 23:08

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Cytat Zamieszczone przez siodemka Zobacz posta
    Kolego rodzinabmw chciałem Ci pomóc, ale przerósł mnie Twoj matrix... piszesz jakbyś miał klapki na oczach. Sam mam Żonę i dwoje dzieci, nie mieszkam z rodzicami zeby mogli mi pomóc, sam to utrzymuję, nie mam stałej pracy, pcham mimo to biedę do przodu i przez rok nie wylewam tyle żali co Ty w jednym wątku. Tylko jak chcesz żyć to trzeba ruszyć głową i zapi***lać a nie zatrudnić się na śmieciowej umowie i wylewać żale. Poucz się trochę języka i Emigruj z tego kraju na zachód, i na dzieci pieniądze dadzą i operatora będą szanować.
    To państwo jak nie przeszkodzi w wychowywaniu dzieci to napewno nie pomorze. Pomijając Europę Zachodnią: na ukrainie becikowe na pierwsze dziecko to 8tys zl, na drugie i trzecie po 16, i przy trójce prąd, gaz przez pół
    szukam ofert na operatora koparki od roku, zarejestrowałem się w kilku agencjach pośredniczących w poszukiwaniu pracy i echo nie maja ofert dla operatorów, lepiej mieć śmieciową umowę niż siedzieć w domu, żali mnie wylewam piszę jak jest a że inni mają lepiej to uważają to za żale. Nic na to nie poradzę. Ja poza dwójką dzieci żoną utrzymuje rodziców żony ale to też pewnie uznasz jako żal.

Znam takie rodziny, że rodzice żyją z zasiłku dla dzieci, które chodzą w podartych butach i nie maja na zabawki, moim dzieciom nie żałuje zł na buty czy inne rzeczy o jedzeniu nie wspomnę. Każdy wychowuje dzieci jak chce dla innych słowo nie mam gdy dziecko o coś prosi to normalka ale nie dla mnie. Tematu rozwijać nie będę bo to niczego nie zmieni Evan napisał co wiedział i temat zapewne zamknie bo.....

z Czego Ty utrzymujesz rodzinę? zdradź sekrety ja jak przeczytałeś mam umowę zlecenie i stawkę 11 pln
    Ostatnio edytowane przez rodzinabmw ; 08-09-2012 o 23:37

Doświadczony Użytkownik Awatar Roobs
    BMW
    E65 740D, E71- X6
    temat chyba zjechał do pozycji PW

Super Moderator Awatar EVAN
    BMW
    E38 '99 740iA, X3 M40i '20, I3s '20
    rodzinabmw czytaj ze zrozumieniem- tylko o to proszę.
    Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    ex e32,e38,e65,obecnie e38 M Sport
    rodzinabmw - Ja poza dwójką dzieci żoną utrzymuje rodziców żony
    Podziwiam cię,naprawdę ;) Żona nie garnie się do pomocy? :)
    Ostatnio edytowane przez myszor10 ; 09-09-2012 o 19:14

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    745 e65
    kolego rodzinabmw moja rada to pilnuj sobie swojej roboty i nie kombinuj jeśli nie masz smykałki do biznesu, te 11zł na godz. to wcale nie jest tak żle masz spokojną głowę nie interesują cię zus i wszystkie inne duperele nikt cię nie ściga itp jeśli jesteś dobrym operatorem to robote zawsze znajdziesz

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32 735iA,
    Jędrek naprawdę podziwam to jak potrafisz krótko, trzeźwo i konkretnie coś opisać.

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Cytat Zamieszczone przez jędrek Zobacz posta
    kolego rodzinabmw moja rada to pilnuj sobie swojej roboty i nie kombinuj jeśli nie masz smykałki do biznesu, te 11zł na godz. to wcale nie jest tak żle masz spokojną głowę nie interesują cię zus i wszystkie inne duperele nikt cię nie ściga itp jeśli jesteś dobrym operatorem to robote zawsze znajdziesz
    krótko pisząc teść po operacji wycięcia krtani (rak) teściowa też bez pracy, żona pilnuje dzieci bo teściowa jest nie odpowiedzialna, obecnie Amelia chodzi do przedszkola które od tego roku jest prywatne (jak by mało było opłat), synek ma 2 lata, żona wcześniej pracowała w DPS od 7 do 19 co drugi dzień ale DPS do końca roku ma zostać zlikwidowany, wiec jak by nie patrzeć to ta śmieciowa umowa jest lepsza niż żadna.