Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 47

Wątek: Poszukiwania E32

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Jakub, "idealne, od fana marki, dla konesera, rarytas" będzie miał pewnie to samo do zrobienia tylko cena będzie z 2 razy wyższa :D

Początkujący Użytkownik
    BMW
    BMW 750i E32
    Osobiście myślę, że podejmę to ryzyko - nie muszę jeździć od razu - mam czas, żeby się "bawić" i wszystko było na tip-top :)

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Tuczi pewnie i masz rację zresztą sam do tego trochę nawiązałem w poprzednim poście. Dla mnie za dużo zabawy ale jeśli MrFafik chce się podjąć tego zadania to bardzo dobrze ;)

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E32

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Ładna i brzydka, nie za droga choć nie tania Opis obiecujący schludna pod maską z kołem na zime od E38 i hakiem kiera zakatowana, Auto dbane z książką choć jedno wyklucza drugie Samochód ma gaz do tego zwykły który rzecz jasna i nie dziwna strzelał, strzela i będzie strzelać sprzedawca mówi żadnych strzałów w dolot przepływka sprawna ale dolot i przepływka napewno powiedzą co innego odrazu widać klejenie taśmą więc kto tu kogo oszukuje, dodatkowo pali 40% więcej niż na sekwencji i ma 40% mocy niż na benzynie bez gazów.
    Jak za tą kase to nie jest jakas bardzo fajna ma gaz zwykły wgiote pod lampą haka jak stąd do wachocka i zakatowaną kiere do tego przepustnice EML która pod wpływem wieku gazu zwykłego i strzałów będzie stanowić problemy do tego skrzynia automatyczna która nie bedzie płynnie zmieniać biegów bo gaz zwykły korzysta z czujnika połozenia przepustnicy zakłucając jego sygnały z których korzysta skrzynia.
    Podsumuje rupieć jak na przygode z E32 auto cie rozczaruje i powiesz ze E32 to graty
    A) jeśli masz pieniądze oczywiście blacharkowo poza malymi defektami odrazu widocznymi wyglada ok napewno baza niezła na odrestaurowanie i przywrócenie dawnego ładu i harmoni.
    B) wyrwanie jej za 1500, sprzedaż katalizatora za 1200 i remontowanie.
    Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 21-05-2012 o 23:51

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez Jaro7er Zobacz posta
    Zobacz zdjęcie silnika i sam odpowiedz sobie na to pytanie :zywiec:

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Aha dodam do tej 750 Kupując Od kogoś E32 nie zostaniesz powiadomiony o niektórych rzeczach o których sprzedawca tu mówi, 75% wymienionych rzeczy to normalny serwis, ekspoatacja co trzeba zrobić przy kupnie auta chociazby dla spokoju oleje filtry kolejne 20% to typowe nie poważne usterki o których się nie mówi pozostałe 5% to zawieszenie i hamulce i akumulator ktore w takim aucie nie powinny byc zapuszczone do tego stopnia ze nie da sie jeździć. Wszystko w granicach zdrowego rozsądku choć odrazu widać że natłok prac nie bardzo duży jeśli by to mialo byc wszystko ale cena auta + koszty części i napraw są już wysokie. Więc myślę tak o ile wnętrze jest utzymane dobrze odrazu widze tu żadką kiere (chyba) choć i tak mi sie nie podoba a silnik i skrzynia chodzą super bo musiały by tak chodzić za te cene bo w M70 to najważniejsze rzeczy to wszystko jest do zrobienia.
    Sam myślę o 750 ze względu na nadal dobrą jakość wykonania i dobre wyposażenie i to coś, 730,740V8 często ma ładne skury i drewno ze złotym paskiem ale pozatym nic więcej często ma manualne fotele i zegarem elektroniczny zamiast obc co jest pomyłką A pomysł z 750 mnie kusi ze względu na większą moc Bo w 735 to coraz częściej łebki mnie szkolą na drodze zamiast ja ich niestety 735 jest w pyte mocne ale na drogach pojawia sie juz coraz wiecej takich ktore się E32 nie dają ale wizja tego że kupując 750 i na 90% będe musiał kupować króćce kolektora ssącego mnie odpycha bo to drogie.

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    było e30, było e39, jest e32 740 :-)
    http://otomoto.pl/bmw-750-C23080863.html a ta jak wam sie podoba?

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Renault Safrane
    Cytat Zamieszczone przez Prosiak Zobacz posta
    na zdjeciach wyglada ok, ale na allegro stoi już bardzo długo (z przerwami). Na poczatku wołał za nia 10tys (ponad rok temu)

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Czerwona 'Alpina' ciągle wisi :http://otomoto.pl/bmw-730-v8-czerwon...C24505069.html Podoba mi się to auto, wygląda na nie zmęczone a silnik czy to 3.0 czy 4.0 to chyba nie aż tak duże znaczenie...

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Uprawnienia umieszczania postów