Plusów ma dużo więcej niż Twoja.W sumie to nie wiem czy pod jakimś względem, Twoja jest ciekawszą ofertą (po zdjęciach)
Środek Marka dużo ładniejszy,lepsze wyposażenie,tańsza jazda,koła itd
Plusów ma dużo więcej niż Twoja.W sumie to nie wiem czy pod jakimś względem, Twoja jest ciekawszą ofertą (po zdjęciach)
Środek Marka dużo ładniejszy,lepsze wyposażenie,tańsza jazda,koła itd
to tylko twoja opinia, mi też sie podoba jego bema ale nie wymyślaj teraz ze moja jest brzydka :P skóra po przemalowaniu na biało wygląda nienaturalnie.
Dla mnie + jest to że moje jest fabrycznie 735 i nie ma gazu i ma normalną przepustnice. a po zdjeciach to mozna najwięcej ocenić jedyne czego mu zazdroszcze do blendy :P
Nie napisałem że jest brzydka tylko że np jak bym przeglądał allegro to na pewno bardziej by przykuła moją uwagę niż twoja....
Zgadza się mi też się spodobała dlatego o niej napisałem,Niewątpliwie moja jak i jego mają trochę wspólnego np kolory i mają wady i zalety ja nie będę się sprzeczał ani dyskutował na ten temat. Mowa o konkurencji by była gdybym ja wystawił swoją za 5 a on za 6k wtedy bym mógł myśleć że przez to mojej nie sprzedam a tak to cóż kolejna oferta ładnego longa za spore pieniądze dużych nadziei na sprzedaż nie mam a opuścić z ceny dużo nie mogę wiec tyle tylko że sobie tam jest.
Bo śledziłem wątek który założył Marek kiedy jeszcze ciebie na świecie nie było tekila :P I dziwi mnie dlaczego założył B35 na osprzęcie z EML skoro miał już B30 na zwykłym który pasuje do B35 więcej roboty z przekładką elektryki i krok dla mnie gorszy bo linka to linka, chociaż moze wtedy się to zgrało dobrze bo 750 tez ma eml i kontrole trakcji jak i B35 i pewnie chodzilo o poprawne dzialanie ABSu jak i kontroli trakcji. W sumie to racja raczej to dobry krok.
Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 09-06-2012 o 09:44
Śledziłeś a nie wiedziałeś kilka godz temu że to auto Marka i dlatego chciałeś linka? Yhy....jasne
Trochę już na tym świecie żyję a z tym śledzeniem to chyba sen na jawie:D
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion