Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 47 z 47

Wątek: Poszukiwania E32

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Ej no śledziłęm wczoraj :D Dobra ja sie juz nie wypowiadam. Bo tu szykuje sie masowy atak spowodowany zazdrością (żartuje :D )

Ostatnio edytowane przez ManiacDrifting ; 09-06-2012 o 09:56

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Renault Safrane
    Kwestie ktore tutaj poruszacie sa w wiekszosci bardzo subiektywne. Np "tansza jazda" czyt. LPG, nie dla kazdego jest to plus.
    Mimo ze moje oko tez bardziej przykuwa ta za 10k, to jak dla mnie jest w niej sporo rzeczy do zmian, np jasne plastiki w czarnej podsufitce, chromowana listwa na klapie, chromowany grill i jak juz ktos wspomnial lusterka; do poprawki widac jest tez skora na uchwycie na boczku drzwi od kierowcy. kierunki Depo + zwykle lampy tez tak średnio wygladaja. Niemniej jednak auto ciekawe i powiem ze nawet mysle nad nia bo potrzebuje dupowozu, a ta spelnia wszystkie warunki (LPG, automat, pamieci)

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    hehe truth jak mówisz serio to masz fajnie 735il jako dupowóz, ale ja bym nie mógł mieć dwóch jedną jeździć czasem i bardzo dbać a drugą przewozić cement i pilnować byle gazu nie brakło :P

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez Truth Zobacz posta
    Kwestie ktore tutaj poruszacie sa w wiekszosci bardzo subiektywne. Np "tansza jazda" czyt. LPG, nie dla kazdego jest to plus.
    Mimo ze moje oko tez bardziej przykuwa ta za 10k, to jak dla mnie jest w niej sporo rzeczy do zmian, np jasne plastiki w czarnej podsufitce, chromowana listwa na klapie, chromowany grill i jak juz ktos wspomnial lusterka; do poprawki widac jest tez skora na uchwycie na boczku drzwi od kierowcy. kierunki Depo + zwykle lampy tez tak średnio wygladaja. Niemniej jednak auto ciekawe i powiem ze nawet mysle nad nia bo potrzebuje dupowozu, a ta spelnia wszystkie warunki (LPG, automat, pamieci)
    Są to jednak rzeczy które nie zmniejszają ani nie zwiększają ceny tego auta. LIstwa czy kierunki to najmniejszy problem...

Vip Vip
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Blog
    21
    Cytat Zamieszczone przez Truth Zobacz posta
    Niemniej jednak auto ciekawe i powiem ze nawet mysle nad nia bo potrzebuje dupowozu, a ta spelnia wszystkie warunki (LPG, automat, pamieci)
    to się sprężaj bo słyszałem że jak się nie sprzeda w 7dni to zostaje

pzdr

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e32 735iL
    Witam,kurcze lubie rozmowy na temat mojego 7 ;) i mogę spokojnie dodać iż nie planuje być dla nikogo konkurencją, a nawet nie widziałem wcześniej 735iL który jest wystawiony. A co do sprzedaży jak już wspomniałem Maćkowi moje e32 będzie wisieć jeszcze tylko 5dni i jeżeli się nic nie podzieje nieciekawego to może pojawi się znowu na allegro /jeżeli będzie jeszcze istnieć/ wystawiaona przez mojego syna który narazie ma 18 miesięcy :)

Marek.

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Tu mamy e32 od 1-go właściciela http://moto.allegro.pl/bmw-730i-igla...387874101.html

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Uprawnienia umieszczania postów