"cuore22" koledzy bez urazy od forumowiczów gdyz nie moge jedna miara okreslac wszystkich, tyczy sie to paru forumowiczów którzy mocno mnie podkrecili do tego stopnia ze nie mam przyjemnosci handlu. Tak jak widac cuore22 czyli ja ma bardzo duzo ciekawych fantów, to ze komus cos nie przypasowalo to poprostu przypadek - ludzka pomyłka (duzo jest wysylek) czasem pracownik zawali - ale dajcie wiare nie nie mamy zamiaru nikogo oszukac.
Lampy które kupił Tuczi77 faktycznie byly złomem i po odesłaniu wyladowaly w kuble - ale to ze została mu odesłana kasa to juz nie napisał tylko wolał opluć mnie za 70 zł...(dzieki takimu klintowi to dupy psa bym mu nie dał pocałowac)
nastepny to "rodzinabmw" kupił zawias 3 lata temu za 15zł i mu cos nie pasowało (nie pamietam do końca jak to było juz) wiem ze zaczol pyskowac i sie odgrażac ze niewiadomo gdzie mnie opisze!!! po tym podziekowalem i zablokowalem go na czarnej liscie, przypomnial mi sie ww post kolegi który kupił sterownik jakis tez za 50zł z przesylka, napewno oddane ma pieniadze ale tez zaczol sie wygrazac bo moje odpowiedzi do niego nie byly bezpodstawne (poczytajcie). i na koniec tego wywodu juz powiedzcie sami jak ja mam handlowac jak na 10000 obsłużonych w 3 latach klientów 10 jest z forum i 4-5 klintów forumowiczow robi problem a inni sa zadowoleni...
Moje podejscie jest takie ze jak chcesz cos załatwic do końca to zachowuj sie jak przystepny partner a nie jak zasraniec który kupił sobie bmw i udaje niewiadomo kogo .. jak kuba bogu tak bóg kubie...
Dodatkowo pragne was pocieszyc ze "cuore22" w dniu dzisiejszym znika z allegro i powstaje nowa firma z duzym zapleczem czesci wyselekcjonowanych , magazynowanych 1500m hali, jesli dobrze poszukacie to znajdziecie na allegro mnie...zapewniam ze ceny duzo nizsze od wszelakiej konkurencji i duza dostepnosc...(nie traktujcie tego jako ogłoszenia)
ten post ma odniesienie jako sprostowanie mojego opisu odnośnie strony o mnie w allegro.
pozdr wszystkich i nie gniewajcie sie bo nie tyczy sie to wszytkich forumowiczów