ale to nie jest powód aby wywnętrzać się publicznie na całe forum i to do tego wskazując konkretnie o które forum chodzi.
Mnie okantował klient z Katowic to co, mam napisać, że katowiczanie to tacy są czy inni ?
Zdecydowanie nie.
ale to nie jest powód aby wywnętrzać się publicznie na całe forum i to do tego wskazując konkretnie o które forum chodzi.
Mnie okantował klient z Katowic to co, mam napisać, że katowiczanie to tacy są czy inni ?
Zdecydowanie nie.
Ale jeśli ktoś w kwestiach targowania o towar powoływał się na 7er? Że jest tu specem, guru itp? Cuore22 sprzedaje na prawdę faje graty.. A że chłop wie co do czego i co ile kosztuje, tonie daje się robić na fantach i rarytasach. Ja kupiłem u niego wiele fantów.. za normalną cenę, ale i czasem za nieco wyższą.. Nie ma to znaczenia.. Dla mnie uczciwy sprzedający, którego mam w ulubionych jeśli chodzi o części do mojej 750-tki..
Podejrzewam ze znalazl sie jakis kozak ktory powolywal sie na 7er.pl itd.
Jakis czas temu byl juz przypadek ze jeden z uzytkownikow 7er opowiadal bajki ze jest wlascicielem forum - nabral gratow od handlarza i umowil sie ze zaplaci pozniej.
Niestety nie przyjechal a smrod na 7er zostal ...
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!
tak sie nie robi....
Jak ktoś nie pogada ze sprzedającym to zostaje nam gdybanie :)
Ja też kupiłem u tego gościa parę rzeczy i nigdy problemów nie było.Tak jak napisał Banol,gość nie jest z pierwszej łapanki i za niektóre graty krzyczy sporo.
Np.
http://allegro.pl/bmw-e32-e34-730-535-waz-gumowy-gorny-chlodnicy-m30-i1984388876.html
Może i dużo,ale posiadacze M30 wiedzą że to często ulega zniszczeniu(było na forum kiedyś) Nowy kosztuje ok 150 (zamiennik) ale jest baardzo ciężki do zdobycia.
Musiał mu ktoś z 7er zajść za skórę i tyle w tym temacie :p
P.S- Przemek,jeśli chcesz czerwoną lampę to kup spray i po robocie http://moto.allegro.pl/lakier-do-prz...008989681.html ,przecież jego lampy na aukcji są właśnie w taki sposób zrobione
Jasna sprawa, że chodzi m.in. o mnie ;-) Opisywałem kiedyś na prośbę Elvisa (notabene kumpla tego cuore22 - pozdro Elvis ;) ) moje przygody z nim. Po moim poście cuore22 zarejestrował się na tym forum i ma tutaj swoje konto (oczywiście pod innym nickiem). Jeszcze raz powtórzę - ja z tym panem muchy w kiblu bym nie ubił, a co dopiero jakiegokolwiek interesu.
Dla przypomnienia moje perypetie (żeby nie było, że to ja jestem ten dusigrosz, że chcę kupić coś warte 100zł za 1zł itp.). Przysięgam, że do dzisiaj żałuję iż nie zrobiłem wtedy zdjęć tego "pierwszorzędnego towaru" jaki mi przysłał. Zrozumielibyście w 1s. o czym mówię i dlaczego uważam go za nieuczciwego sprzedawcę.
http://7er.pl/showthread.php/19120-d...l=1#post262760
Kupiłbym spray albo zrobił tj u Tomka w e34 czyli potraktował je czerwoną folią (naprawdę fajnie to wyszło), ale moje lampy nie są w zadowalającym mnie stanie stąd decyzja o kupnie drugiego kompletu. BTW odezwał się do mnie kolega arek.krk i zdaje się wreszcie te lampy będę miał ;)
Co do cuore22 to rozumiem, że może coś nie poszło z jakimś użytkownikiem/użytkownikami tegoż forum, ale stwierdzać wprost że nie ma ochoty robić z nikim z tego forum interesów na podstawie pojedynczego lub nawet paru przypadków jest w mojej opinii infantylne i trąca odpowiedzialnością zbiorową.
Jeśli taka sytuacja jaką opisał Tuczi miała miejsce, a powodów żeby mu nie wierzyć nie mam to dobrego świadectwa mu to nie wystawia, bo można się pomylić i robi to każdy z nas, natomiast jak już dał ciała to mógł chłop przeprosić i oddać kasę - włącznie z przesyłką, bo to nie wina Tucziego, że produkty nie spełniały warunków umowy...
Konkretnta strona "O mnie"...Ale już mógł dopisać że nie wysyła tego na co się umawia i za co ktoś mu płaci(u mnie np.brak 4szt listew i zapewnienia że wyśle a co do czego musiałem dosztukowywać).