Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 55

Wątek: Allegro - cuore22

Maciej Vip Awatar sennapowieka
    BMW
    ORIENT
    Cytat Zamieszczone przez Thomsen1 Zobacz posta
    Dobre ! Ciekawe co tutaj robi jako forumowicz skoro 7er jest takie be . Żenada!
    A co chciałbyś, żeby dostał bana ?

Temat powinien być potraktowany jako przestroga ... i zapewne wielu forumowiczów tak go potraktuje.

Reszta, Ci, którzy byli/są zadowoleni z zakupów pewnie dalej będą szukać gadżetów dla swoich limuzyn u niego ...

Każdy indywidualnie wyciągnie wnioski ! Mam nadzieję ...
    Pewność na każdym kilometrze ...

Vip Vip Awatar Thomsen1
    BMW
    728i
    Cytat Zamieszczone przez WojtekD Zobacz posta
    jak to co ?? To się nazywa badanie rynku i aktywny marketing. Ale nie w tym jest cały początkowy problem. Polega on na tym, że kolega BIERZUN vel cuore22 mając jakieś nieporozumienia z konkretnymi osobami zmieszał nieco z błotem każdego z nas. A np. ja nie mając z kolegą coure22 żadnego kontaktu, żadnego dealu, też zostałem przy okazji, tak odpryskiem zakwalifikowany do grona pieniaczy, oszustów i kłamców. Szkoda :(.
    Bardzo dobrze to ująłeś Wojtku.Myślę dokładnie tak samo.Poza tym nie podoba mi się gdy ktoś pluje na forum z którym w pewnym stopniu się identyfikuje i...nic się nie dzieje.
    Ostatnio edytowane przez EVAN ; 19-01-2012 o 20:37

Będziesz Miał W_ _ _ _ _ _ e

Banned
    BMW
    BMW E38 750 IL 2000R
    nikt nie pluje na forum ...łaski wam nie robie jak sie wam nie podoba moja aktywnosc na waszym forum to mnie zlikwidujcie tutaj...wiec czekam na rozwiazanie tego problemu!!!!!!!

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    Cytat Zamieszczone przez BIERZUN Zobacz posta
    czekam na rozwiazanie tego problemu
    Nie rozumiem. Jakiego problemu ?? Masz jakieś propozycje ??
    Będziesz się zachowywał zgodnie z regulaminem i nie robił dymu na zewnątrz, to nikt nie będzie Ciebie nigdzie likwidował.
    Trzymaj fason i będzie OK.
    Przecież to żaden z Nas Ci tego tekstu na allegro nie wstawił :)
    Gra muzyka

Banned
    BMW
    BMW E38 750 IL 2000R
    usune go dzis bo moze troche za mocno gdyz tyczy sie to faktycznie paru tzw oferm a nie całego forum...dzis nie bedzie zapisu na stronie o mnie a tak pozatym to konto cuore i tak juz nie sprzedaje czesci mozecie zobaczyc wszyscy

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    BMW
    E23/E38/E65
    Blog
    1
    @Bierzun

twoj pierwszy post powitalny na tym forum i foto w profilu przedstawily dokladnie cel twojej wizyty ...

Z tego co pamietam wypierales sie ze nie handlujesz czesciami, a te na foto to twoje zaplecze do napraw

Oczerniasz na stronie "o mnie" dobre imie tego forum a co najwazniejsze wiekszosci jego uzytkownikow.

Sprzedajesz graty na allegro a czepiasz sie jakiegos forum - chyba nie chcesz powiedziec ze kazdy kto do ciebie pisze i dzwoni mowi od razu 7er ;D

Daj sobie spokoj z odwiedzaniem tej strony a te bzdury z allegro lepiej usun ...
    Pozdrawiam, Sebek

Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
    Proszę o kontakt ze mną .!

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    gównarzernia
    oferm
    Cienias. Napisz coś z grubej rury! Co się będziesz pier...ił. W internecie przecież jesteś, więc możesz! :D ;D

Banned
    BMW
    BMW E38 750 IL 2000R
    wiec co tuczi to nie moja liga twojego poziomu...nie wyzywam ciebie czy innych jak widac w zadnym poscie..internet to nie tylko wyzwiska i tym podobne.. usune moje wpisy bo pampersy macie pełne widac i boli to co napisalem..ale o to mi chodzilo..a z forum 7er sie wypisze bo wielu tu sie nie dowiem z moich obserwacji.
    Mozecie byc pewni jednego ze jak wiedzie inna niz wasze 7mka na zlot to wjechal cuore. pozdr i do milego zobaczenia forumowicze

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    usune moje wpisy bo pampersy macie pełne widac i boli to co napisalem
    ;D ;D Naprawdę się uśmiałem - dzięki !!!

A tak na marginesie - to co piszesz bardziej świadczy o Tobie niż o nas. Dla tego właśnie mówiłem : trzymaj fason.
    Gra muzyka

Banned
    BMW
    BMW E38 750 IL 2000R
    jedna mala usluga dla mnie...nie potafie usunac mojego konta na forum ...niech ktos mnie usunie co? na moje zyczenie!!!

Uprawnienia umieszczania postów