V12 da się włożyć gorzej z longiem, ale nasi "specjaliści" od ściągania samochodów z zagranicy i z tym by sobie poradzilino ale wtedy to tylko do stania pod domem by się nadawał.
V12 da się włożyć gorzej z longiem, ale nasi "specjaliści" od ściągania samochodów z zagranicy i z tym by sobie poradzilino ale wtedy to tylko do stania pod domem by się nadawał.
Piękne auto. W tej chwili zdecydowanie najlepsza E32 na allegro w całkiem korzystnej cenie.
Dla Kaczego ta 7ka za ładna :D
B-ędziesz M-ógł W-yprzedzać
jeszcze uszkodzona tylna roleta
listwa pod lewymi i prawymi drzwiami uszkodzone, listwy na progach jak to po lifcie te srebrne sie zaczynaja rozpadac.
nie wiem dlaczego ale ten kolor kojarzy mi sie z e34 524td. ogolnie duzo opcji nie ma.
poza tym ze pierwszy nabywca na kacu poszedl zamawiac nowe e32 to zaden individual
i dlaczego przelaczniki ledzwiowe sa na zew. foteli??
hehe widzę że znasz się na e32,nie ma co
brillanatrot nie był dostępny w standardowej palecie kolorów w e32,po drugie te przełączniki nie są od lędźwi a siedzenia to sport size'y
dzuda przelaczniki powyzej. jak masz sporty +pamiec + grzanie(przeciez na zew sie nie zmieszczą) to od ledzwi zawsze widzialem od wew boku fotela
a lakier wiem ze nie byl. o gustach sie nie dyskutuje ale fabryczne wyposazenie mnie nie powala
:) hehe, dopatrzylem :) rozbawiles mnie:)
szampan robi swoje :)
Ostatnio edytowane przez luki730i ; 15-01-2012 o 15:12
Dzuda ma rację. To są włączniki od podkolannika w Sportsitzach. I brakuje tu tylko pamięci. Natomiast zarówno grzanie jak i lędźwiowe jest od wewnętrznej strony fotela przy tunelu środkowym
7er
z tasmy zeszlo rowno miesiac po mojej