Strona 6 z 13 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 121

Wątek: Auto pod KaczegoDJ

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    nie ma za co na tych fotkach nie bylem w stanie ladniej zrobic

Vip Vip Awatar avecezarave
    BMW
    E32 740iL `93
    Blog
    27
    Kolego jesteś jasnowidzem? :-)

Vip Vip
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Blog
    21
    Cytat Zamieszczone przez ELVIS Zobacz posta
    No nie trzyma już mnie :Dale jak bym do tego dodał zderzaki US jakiem mam z obrysówkami , plus listwy na dzwiach i wokół drzwi na czarno to może by nie było żle
    kpl. to tak-było by b.dobrze:D ale w białej chrom tez ładnie leży..

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E32 & E34 V8
    Cytat Zamieszczone przez arturo193 Zobacz posta
    O gustach sie nie dyskutuje ale jak dla mnie kolor całkowicie nie pasujacy do 7er a poza tym jak widzę te pomalowane chromy,które...notabene,powinny być raczej czarne bo to chyba shadowline jest,albo podróbka shadow...to od razu zajezdża mi cepelią.Generalnie nie dał bym za nią 8 tysiaków a co dopiero 15 tysięcy.Własciwie to nic bym za nia nie dał bo nawet nie chciało by mi sie oglądać tego auta...porażka totalna i zastanawiam sie ManiacDrifting co Ci sie w niej podoba,chyba faktycznie tylko te fotele bo jeśli chodzi o stan blacharki to malowana przedwczoraj:D i nie wiadomo co będzie po zimie.Pozdrawiam.

SIEMA... TO CZERWONE E32 NALEZY DO MNIE :)
    hej chłopaku, ostygnij z tymi wywodami na temat momentu w, którym to auto było niby lakierowane...To po pierwsze. Po drugie...ten egzemplarz e32 to SONDER LACK, czyli indyvidual, wiec odnies sie do tego w swych osadach odosnie prawidlowo/nie prawidlowo polakierowanyc listew przy zderzakach. Po TRZECIE. Nie wiem czy ogarniasz pojecie CAR DETAILING i całą otoczkę związaną z tym tematem, ale właśnie dzieki temu ta czerwona e32 wyglada tak jak wyglada, nie zaś jak gros kibli, w których lakier jest tak wypłowiały, że można sobie nim piłować pazury u rąk. Rozwiałem twoje wątpliwości? Jeśli tak to ciesze sie bardzo!

P.S. Swoją drogą, skoroś taki wyczulony na lakier i masz rentgen w oczach bo po zdjeciach jestes w stanie okreslic czy auto bylo lakierowanie przedwczoraj lub tez nie....to chetnie podrzuce cie pare aukcji z roznymi bawarkami, ktore mam na oku, pomożesz wybrać tą z ORI lakierem, OK?

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    Dzięki Bogu, że się pojawił właściciel, gdyż faktycznie niektórych wywodów nie dało się już czytać.
    Gra muzyka

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    s280 w140
    :) fakt faktem niektórzy zachowują się tak jakby pracowali w monachijskiej fabryce BMW

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    mi się podoba, jest mówiąc krótko zajebista. ładnych parę lat temu miałem okazje przejechać się E34 w identycznym kolorze, bardzo pozytywne wrażenie wywarła na mnie ta E34 a E32 omawiana jeszcze większe. Mam tylko jedno ale na jednym zdjęciu da się zauważyć brak listwy pionowej między dużą szyba a trójkątna, a tym samym brak trójkątnej rolety
    Ostatnio edytowane przez rodzinabmw ; 28-11-2011 o 20:19

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Rodzina właściciel wyjaśnił już że spadła mu roletka przez co zdemontował i listewkę i roletkę na czas naprawy jednak wykorzystal zdjęcie bez tych elementów co prawda jednak fajniej by było gdyby zdjęcie było już po złożeniu jednak taki detaling mogą zauważyć chyba tylko gorliwi właściciele E32 :P

Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Cytat Zamieszczone przez ManiacDrifting Zobacz posta
    Rodzina właściciel wyjaśnił już że spadła mu roletka przez co zdemontował i listewkę i roletkę na czas naprawy jednak wykorzystal zdjęcie bez tych elementów co prawda jednak fajniej by było gdyby zdjęcie było już po złożeniu jednak taki detaling mogą zauważyć chyba tylko gorliwi właściciele E32 :P
    dla mnie może być nawet bez tych roletek, jest indywidualne i to mi się najbardziej podoba.

Doświadczony Użytkownik Awatar Supermen
    BMW
    e38 750iL
    Mi w niej brakuje longa i V12 ;) Ale i tak jest super. Wtedy do kolekcji E38 w ori imolarot i ładnie przed domem by się zaczerwieniło :D
    Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
    lecz jest celem samym w sobie.

https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/

Uprawnienia umieszczania postów