Fakt wyglądać wygląda ładnie z zewnątrz i wewnątrz na wszystkich zdjęciach jakie były pokazywane.
Ale zastanawia mnie to czemu tak szybko wróciła na alledrogo:)
Fakt wyglądać wygląda ładnie z zewnątrz i wewnątrz na wszystkich zdjęciach jakie były pokazywane.
Ale zastanawia mnie to czemu tak szybko wróciła na alledrogo:)
powiedziałbym że na pewno w celach zarobkowych...
Dzuda najsłabsza nie ale ja kna alpinę??? to osiągi 730 sa z dupy wziete 750 to na alpinę mało wg mnie alpina ma pożerac rywali a nie siare na mieście robić :) i tyle chcesz miec lapine kup alpine a nie alpina look i tyle nie stac cie to nie kupuj alpiny
zdzira ty to chyba masz okres, za każdym razem jak toczy się podobna dyskusja to czepiasz się wszystkich. A może np mi się podoba alpina z wyglądu ale lubię sobie wolno się toczyć po mieście i nie mam zamiaru ścigać się z jakimiś debilami, to na cholerę mi 5 litrowy motor? To co już nie mogę mieć "repliki" alpiny i cieszyć się jej wyglądem????
moja była 7er: http://7er.pl/showthread.php/10628-Witam-wszystkich
Piękny egzemplarz ,przygarnął bym ją ,pasowała by mi do białęj :D
kres to może ty masz po prostu to jest profanacja symoblu jakim dla mnie jest alpina ani alpina ani M nie powstały do toczenia po mieście jak tego nei wiesz to masz problem z postrzgeaniem rzeczywistości
chcesz sie toczyc to sie tocz ja ci nie bronię kup nawet 725tds załóż ładne felgi automat nawoskuj umyj i lansuj ja naprawdę nie mam nic przeciwko ale alpina czy serie m nie są do lansu i toczenia dociera?????? jak nie wierzysz to napisz do alpiny albo do M :)))
jechałem swego czas alpiną B10 V8 w e-39 i to nie sa auta do toczenia uwierz mi :)
dociera, i nie podniecaj się tak bo ci żyłka pierdyknie :D niemniej ja nie mam nic przeciwko tego typu samochodom jeśli są oczywiście wiernie odwzorowane, ta niestety nie jest
moja była 7er: http://7er.pl/showthread.php/10628-Witam-wszystkich
.......................
Gra muzyka
Oglądał ktoś z was dokładniej to autko? Chcemy z kumplem pojechać ją oblookać, ale nie wiemy czy warto?
Właściciel mówi trochę nie jasno. Tego nie wie, tamtego nie wie, auto jest kolegi, który nie ma kasy na utrzymanie i oddał go jemu... Mam wrażenie, że nie chce powiedzieć wszystkiego o samochodzie. Widziałem autko na BMW Sport i wynika z tego, że było w świetnym stanie, ale może teraz już nie jest...
cos nie halo.
z backgroundu: auto bylo 2-3 miesiace temu wystawione w białym stoku. dobrze znalazles na bmw-sport wątek.
wtedy AFAIK było w "dobrym" stanie, aczkolwiek lakier świeżo po polerowaniu był, do tego sporo odprysków itp. ponoć ma wszędzie ponad 150mikrmetrów grubości + ponoć nagrzewnica była do roboty, bo szyba przednia się natłuszczała ;)
do tego momentu historia się klei i nie wierzę, że przez ten miesiąc stan się radykalanie zmienił... ale to co piszesz: poprzedni właściciel pisze że sprzedane, potem auto znika na miesiąc, wraca za 3,500 PLN więcej, a ktos kto to świeżo co kupił nie ma kasy? sprzedaje przez znajomego? wygląda jak typowa wymówka sprzedajacego, ale pewności nigdy nie ma.