Strona 9 z 13 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 121

Wątek: Auto pod KaczegoDJ

Vip Vip
    BMW
    e32 735ia + dupowóz :D
    Blog
    21
    Cytat Zamieszczone przez ttrol Zobacz posta
    Hej, bardzo ładnie wygląda ta e32 w tym kolorze. Chętnie bym ją przygarnął, ale dwa e32 to jednak za dużo, a mocno się na tym zastanawiałem parę miesięcy temu. Podobała mi się zarówno w serii jak i teraz. Uważam, że auto jest warte tych pieniędzy, jeżeli jest historia serwisowa i blacharka bez zarzutu. Zupełnie nie rozumiem dlaczego tak wieszacie psy na tym aucie.
    Ja nie wieszam psów bo jest to bez wątpienia bardzo ładny egzemplarz i jeśli to co jest napisane to prawda to tylko to potwierdza ale nie kumam po co np. wieszać te naklejki:D Sam bym ją chciał gdyby było mnie stać na utrzymanie i garażowanie 2szt

A wróciła pewnie w celach zarobkowych...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    było e30, było e39, jest e32 740 :-)
    powiedziałbym że na pewno w celach zarobkowych...

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    Dzuda najsłabsza nie ale ja kna alpinę??? to osiągi 730 sa z dupy wziete 750 to na alpinę mało wg mnie alpina ma pożerac rywali a nie siare na mieście robić :) i tyle chcesz miec lapine kup alpine a nie alpina look i tyle nie stac cie to nie kupuj alpiny

Zaawansowany Użytkownik Awatar Dawid7er
    BMW
    e38 730i
    Blog
    5
    zdzira ty to chyba masz okres, za każdym razem jak toczy się podobna dyskusja to czepiasz się wszystkich. A może np mi się podoba alpina z wyglądu ale lubię sobie wolno się toczyć po mieście i nie mam zamiaru ścigać się z jakimiś debilami, to na cholerę mi 5 litrowy motor? To co już nie mogę mieć "repliki" alpiny i cieszyć się jej wyglądem????

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Piękny egzemplarz ,przygarnął bym ją ,pasowała by mi do białęj :D

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    740iA e-32
    Blog
    1
    kres to może ty masz po prostu to jest profanacja symoblu jakim dla mnie jest alpina ani alpina ani M nie powstały do toczenia po mieście jak tego nei wiesz to masz problem z postrzgeaniem rzeczywistości

chcesz sie toczyc to sie tocz ja ci nie bronię kup nawet 725tds załóż ładne felgi automat nawoskuj umyj i lansuj ja naprawdę nie mam nic przeciwko ale alpina czy serie m nie są do lansu i toczenia dociera?????? jak nie wierzysz to napisz do alpiny albo do M :)))

jechałem swego czas alpiną B10 V8 w e-39 i to nie sa auta do toczenia uwierz mi :)

Zaawansowany Użytkownik Awatar Dawid7er
    BMW
    e38 730i
    Blog
    5
    dociera, i nie podniecaj się tak bo ci żyłka pierdyknie :D niemniej ja nie mam nic przeciwko tego typu samochodom jeśli są oczywiście wiernie odwzorowane, ta niestety nie jest

wstrząśnięty nie zmieszany Awatar WojtekD
    BMW
    e38 728 iA
    Blog
    11
    ........... ............
    Gra muzyka

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    730 V8 E32 ; E38 2.8 ; X2 X-drive 18d
    Oglądał ktoś z was dokładniej to autko? Chcemy z kumplem pojechać ją oblookać, ale nie wiemy czy warto?
    Właściciel mówi trochę nie jasno. Tego nie wie, tamtego nie wie, auto jest kolegi, który nie ma kasy na utrzymanie i oddał go jemu... Mam wrażenie, że nie chce powiedzieć wszystkiego o samochodzie. Widziałem autko na BMW Sport i wynika z tego, że było w świetnym stanie, ale może teraz już nie jest...

Zaawansowany Użytkownik Awatar jimbo22
    BMW
    E38 740 1996
    Blog
    21
    Cytat Zamieszczone przez Słowik Zobacz posta
    Oglądał ktoś z was dokładniej to autko? Chcemy z kumplem pojechać ją oblookać, ale nie wiemy czy warto?
    Właściciel mówi trochę nie jasno. Tego nie wie, tamtego nie wie, auto jest kolegi, który nie ma kasy na utrzymanie i oddał go jemu... Mam wrażenie, że nie chce powiedzieć wszystkiego o samochodzie. Widziałem autko na BMW Sport i wynika z tego, że było w świetnym stanie, ale może teraz już nie jest...
    cos nie halo.

z backgroundu: auto bylo 2-3 miesiace temu wystawione w białym stoku. dobrze znalazles na bmw-sport wątek.
    wtedy AFAIK było w "dobrym" stanie, aczkolwiek lakier świeżo po polerowaniu był, do tego sporo odprysków itp. ponoć ma wszędzie ponad 150mikrmetrów grubości + ponoć nagrzewnica była do roboty, bo szyba przednia się natłuszczała ;)

do tego momentu historia się klei i nie wierzę, że przez ten miesiąc stan się radykalanie zmienił... ale to co piszesz: poprzedni właściciel pisze że sprzedane, potem auto znika na miesiąc, wraca za 3,500 PLN więcej, a ktos kto to świeżo co kupił nie ma kasy? sprzedaje przez znajomego? wygląda jak typowa wymówka sprzedajacego, ale pewności nigdy nie ma.

Uprawnienia umieszczania postów