Pokaż wyniki od 1 do 10 z 45

Wątek: Auto forumowe do oceny?

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik Awatar MariuszE38
    BMW
    Sprzedane
    Oczywiście, że ktoś się przyzna do auta :D
    Auto jest moje.
    Do wypowiedzi kolegi bmw nawet nie chce mi się odnosić. Obnażę tylko jego brak wiedzy jednym: pisze, że drążek zmiany biegów zmieniany :D no padłem.... przecież to jest individual i tylko one miały takie drążki zmiany biegów... myślę, że to wystarczy.
    Auto jest zadbane i doinwestowane a nowy właściciel z pewnością będzie zadowolony. Co do ceny.... jak mam je sprzedać poniżej 16 tys. to niech ten co chce kupić szuka sobie innego egzemplarza, w który wkrótce włoży 10tys. Jak się nie sprzeda za 16 tys. to zostaje u mnie - przynajmniej wiem co mam. Może będzie do sprzedaży przy zmianie na e65 ale narazie to czas odległy bo takie, które mnie interesują kosztują ok 80tys. a teraz mam pilniejsze wydatki niż auto.
    Odniosę się jeszcze do wypowiedzi kolegi marek1132... przebieg jest oryginalny a kierownica to efekt jednej przejażdżki z wodą kolońską wtartą w ręce przed jazdą (mój brat miał taki nawyk kiedyś a do tej pory skóra była idealna lecz po tym jednym razie zauważyłem, że tak się zniszczyła).
    Auto naprawdę zadbane (kto mnie zna ten wie jak dbam o swoje auta). Zapraszam chętnych do oglądania, przejażdżki i sprawdzenia z komputerem i miernikiem lakieru.
    :)

P.S.
    Kilka kosztów retrofitu :) :
    Fotele komfortsize 1200zł
    Hydrauliczna klapa 1300zł
    Atermiczne szyby 600zł + przyciamnianie 600zł
    19" słoneczka 4200zł

Więcej dla zainteresowanych, chociaż myślę, że to wystarczająco obrazuje dlaczego cena auta jest taka a nie inna :)
    Ostatnio edytowane przez MariuszE38 ; 09-10-2011 o 19:48
    ex:
    E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
    E38 728iA Shadowline Individual
    E53 X5 4,4i Sport Pack

Uprawnienia umieszczania postów