Kafarek = Król Polowania ;D
Kafarek = Król Polowania ;D
Test 03 jest w miarę miarodajny jednak 100% daje sprawdzenie zakresu pracy sondy na kompie
hu*a wiecie o wersjach nadwozia
wiem jak działa sprzęgło wiskotyczne rozciąłem już kilka
Jak to nie wiem jak wiem? Sam wywaliłem to ustrojstwo zostawiając sam ABS.
Każdy się nadal uczy o E32 nie ma nigdzie omnibusa czasem swoje podejrzenia chce poprzeć doświadczeniami innych więc pytam
Co nie zmienia faktu że sam potrafie ziagnozować bolączki Siódemki i większość z nich naprawić było by to 100% gdybym miał najazdówke lub podnośnik.
Przestaje sie wdawać w dyskusje i odpowiadać na zaczepki ale kafarkowi odpowiadam bo nie wiem co chciał osiagnąć.
Dalsze próby podważania mojego autorytetu po prostu oleje Bo sam wiem lepiej.
Stary,
zwyczajowo (czyt. w zyciu codziennym) wisi mi to co piszesz w swoich postach, ale na Zeusa, zmien ton i przestan uzywac ciagle wulgaryzmow, w dodatku robiac w nich bledy ortograficzne. Jezeli zyjesz w chlewie, nie każ innym zyc tak samo.
I oczywista oczywistosc, skoro sam wiesz lepiej to po co Ci to lub jakiekolwiek inne forum i opinie innych uzytkownikow??
do Mod'a, daruj za OT, ale w jaki post bym nie zajrzal i jaka bym wypowiedz KaczyDJ nie czytal (ostatnimi czasy) to ciagle wulgaryzmy widze i powieki i uszy od tego puchna.
Pomyśle nad tym czy kupić te lampy z ringami czy sam ringi jakieś założyć.
No tak ty tak.
A wiesz czemu? Ja nie miałem porównania wcześniej longa też sie nie miało więc bez punktu odniesienia nie było na co patrzec zeby wiedzieć czy to krótka czy long i jedyne czym sie sugerowalem to tabliczką na drzwiach choć na w komorze silnika jest naprawde znacząca.
Jak chcesz sprzedam Ci moje :P
http://7er.pl/showthread.php/16865-R...l=1#post242254
Pxxxxxxxxisz i tyle! Wiesz w ogóle skąd dane bierze komp OBC?
Wiemy tyle ile producent raczył nam ujawnić. Nie więcej i nie mniej.
Pokroić coś na kawałki nie znaczy zaraz wiedzieć jak coś działa.
Tak, czytałem jak to zrobiłeś.. Pełna profeska.. Właśnie tak powinni to robić w serwisie.. ;)
Jakiego kur*a autorytetu :O
![]()
Ostatnio edytowane przez BOSS ; 06-09-2011 o 23:38