Hahahs doobre... tez bym jakas fotkę znalazł.
P.S - Bartek poznajesz miejsce z pierwszego zdjęcia?
Hahahs doobre... tez bym jakas fotkę znalazł.
P.S - Bartek poznajesz miejsce z pierwszego zdjęcia?
Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 09-07-2018 o 11:02
Po 1.5 roku cierpliwego czekania i wielu prośbach o wbicie się w kolejkę, dostałem w końcu zielone światło od blacharza, zbieraj wszystkie potrzebne części i przywieź 7er. Więc długo się nie zastanawiając, wsiadłem w busa i pojechałem do zaprzyjaźnionej dziupli po potrzebne mi fanty ( oczywiście wsio jest zdemontowane z kradzionych na zlotach aut )
Wszystko co było w środku zostało wyciągnięte, będzie czyszczenie, pranie, konserwowanie itd
3 lata leżały i czekały na litość ;)
Kolejne aktualizacje już wkrótce, stay tuned...
Pzdr
Ostatnio edytowane przez tequila1909 ; 02-08-2018 o 10:48
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
No i elegancko :) a może są szanse, że 31-go wyruszy w swoją pierwszą podróż po naprawie?
Życzę powodzenia. No i żeby nic nie spartolili, bo lubią tego rodzaju majstrowie.
Powoli powoli :) puki co pozbywam się rudej szmaty i naprawiam przód. Blacharz ma roboty na max tydzień. Auto oddałem mu rozebrane do gołej blachy, więc od razu robi i nie traci czasu na zbędne dłubanie. Fartuch przód, nadkole PT z kawałkiem progu, w podłodze dziurka 2x2cm i jeszcze z tyłu koło ślizgu zderzaka jakiś mały żydek. Reszta zdrowa. Malowane będą tylko 2 elementy bo resztę udało się w kolorze dostać.
Na cacy to jeszcze będzie czas ;) Całe auto będę chciał polakierować na wiosnę.
@bombel89, dzięki. O blacharza jestem spokojny, widziałem już kilka jego robót, i tylko dlatego czekałem tyle czasu na termin.
Jest radość na mojej twarzy, auto odebrane od blacharza, jak zwykle termin się duuuuuużo przeciągnął ale grunt, że zrobione jest tak jak trzeba bez fuszerki. Teraz 'tylko' miesiąc czekania i jazda na lakiernie, błotnik tył i zderzak przód do malowania, reszta jest w kolorze. Przez weekend auto składałem żeby móc na razie jeździć i cieszyć michę :)
Środek został na razie bez zmian, malowanie dywanu i podsufitkę zostawiam na zimę/wiosnę. Wszystko ze środka zostało wyprane, wyczyszczone itd, w końcu założyłem boczki full skóra.
Odwiedził mnie kumpel ze swoja 735iL, może zawita do nas na forum - jak się do internetów przekona ;)
Coś tam będę wrzucał na bieżąco bo pierdoły cały czas się zbierają i czekają na montaż.
Pzdr