Pokaż wyniki od 1 do 10 z 212

Wątek: Black Betty wita

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Vip Vip Awatar damned1
    BMW
    520i, 118i
    No i elegancko :) a może są szanse, że 31-go wyruszy w swoją pierwszą podróż po naprawie?

ULA Vip Awatar tequila1909
    BMW
    E39 525iA ex. E32 735i, E32 735iAL, E38 728iA
    Cytat Zamieszczone przez damned1 Zobacz posta
    są szanse, że 31-go wyruszy w swoją pierwszą podróż po naprawie?
    Szanse zawsze są ;) Zależy jakie tempo będzie miał blacharz i potem lakiernik.
    Mr. Perfect 4 x K1 World Champion

Smerf Czepialski Awatar tuczi77
    BMW
    E32 740iA
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez damned1 Zobacz posta
    No i elegancko :) a może są szanse, że 31-go wyruszy w swoją pierwszą podróż po naprawie?
    Cytat Zamieszczone przez tequila1909 Zobacz posta
    Szanse zawsze są ;) Zależy jakie tempo będzie miał blacharz i potem lakiernik.
    Oj co to za blacharz i lakiernik, kórzy taką budę zrobią na cacy w 3 tygodnie, bo ten 4 bedzie potrzeba na uzbrojenie auta...

Abstrah.ując - cieszę się i jednoczenie zazdroszczę. Teraz to już chyba naprawdę moja kolej ;P

ULA Vip Awatar tequila1909
    BMW
    E39 525iA ex. E32 735i, E32 735iAL, E38 728iA
    Cytat Zamieszczone przez tuczi77 Zobacz posta
    Oj co to za blacharz i lakiernik, kórzy taką budę zrobią na cacy w 3 tygodnie, bo ten 4 bedzie potrzeba na uzbrojenie auta...
    Powoli powoli :) puki co pozbywam się rudej szmaty i naprawiam przód. Blacharz ma roboty na max tydzień. Auto oddałem mu rozebrane do gołej blachy, więc od razu robi i nie traci czasu na zbędne dłubanie. Fartuch przód, nadkole PT z kawałkiem progu, w podłodze dziurka 2x2cm i jeszcze z tyłu koło ślizgu zderzaka jakiś mały żydek. Reszta zdrowa. Malowane będą tylko 2 elementy bo resztę udało się w kolorze dostać.

Na cacy to jeszcze będzie czas ;) Całe auto będę chciał polakierować na wiosnę.

@bombel89, dzięki. O blacharza jestem spokojny, widziałem już kilka jego robót, i tylko dlatego czekałem tyle czasu na termin.
    Mr. Perfect 4 x K1 World Champion

Uprawnienia umieszczania postów