Cytat Zamieszczone przez Słowik Zobacz posta
Moim zdaniem mimo wszystko zmiany idą w dobrym kierunku. To co działo się do tej pory to zwykła patologia. Bardzo często staje przede mną taki kopcący złom że aż w gardło gryzie. Chciałbym żeby takie auta zniknęły z naszych ulic i guzik mnie interesują tłumaczenia kierowców takich aut, że na nowy go nie stać. To niech wogóle nie jezdzi dla dobra innych. Kupa ludzi w dupie ma, że jedzie na łysych oponach z niesprawnymi hamulcami, światłami które oświetlają niebo itd. Co do diagnostów którzy przepuszczają takie auta to prędzej czy pózniej znikną z rynku bo stracą uprawnienia. Mam wujka który prowadzi taka stację i mówi mi, że coraz częściej mają kontrolę w postaci zwykłego klienta który podjężdża autem na przegląd i ma kilka drobnych usterek. Przepuści takie auto i ma problemy. On się jakoś nie boi że straci klientów, a jest bardzo rygorystyczny. Mimo to ma bardzo dużo klientów. Oczywiście ci którzy wiedzą, że nie przejdą przeglądu nawet do niego nie podjeżdżają.
@Słowik X2 Zgadzam się w 100%
@tequila1909 Ja to też rozumiem i to jest przykre ale powiedz mi co Ty byś powiedział jak taka ruina jak taka fiesta nie wyhamuje przed np. przejściem do pieszych na którym było by np Twoje dziecko albo jakiekolwiek inne ?