No nie ogarniam :) opony mam i nie zakładam , moja decyzja . Człowiek szczerze pisze ,to w sumie czego poza krytyka mogłem się spodziewać :)
No nie ogarniam :) opony mam i nie zakładam , moja decyzja . Człowiek szczerze pisze ,to w sumie czego poza krytyka mogłem się spodziewać :)
heh, ja te znormlanie zima pomykam, micheliny zimowe, 16sttki i jazda 750tka po bulki :)
i to nawet bez trakcji dsc i abs, bo mi chyba sterownik pada ;)
W tej nie czuje się pewnie i nigdy tego nie ukrywałem , nie czuję sie komfortowo jeżdżąc tym egzemplarzem w zime , w e65 nie mam takich problemów.
pisząc o lepszych czasach , pisałem o sobie - finanse , a przede wszystkim czas na ogarnięcie remontu złomka :( W trasę 1000km wolę pojechać nowszym autem , wygodniejsze , cichsze , bezpieczniejsze ...
ale przyznasz ,że jest różnica między jazdą po bułki , a jazdą co 2-3 tyg 2kkm , może starość i wygodnictwo mnie dopadło (automat , grzane zydle , wbudowany gps , komfortowe zawieszenie ... ) zrobiłem tą swoją trasę e38 i wysiadłem wyczerpany po prostu .
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 29-12-2017 o 08:39
Jak mam być szczery to ja kolegę w sumie rozumiem.
To coś na zasadzie powiedzenia "Od przybytku głowa nie boli " a to jak wszyscy wiedzą gowno prawda.
Sam wolę jazdę e65 niz e38 bo to zrozumiałe . Jeżeli kolega jednak ma jakieś wizje na przyszłość co do e38 to jego sprawa . Ma bo ma ,stoi sobie bo stoi bo może tak lubi.
Inni motory albo rowery tak zimują i jest ok.
Ja wcześniej to odebrałem trochę inaczej więc sorry kolego @personifikator14
Spoko, każdy robi jak uważa, mi tam się słabawo jeździło bo non-stop kontrola trakcji w E38 - ale opony były łyse i letnie. Założyłem zimówki i jak ręką odjął. W A8 mam quattro, zimówki, a jeździ się raz lepiej, raz gorzej - powód - brak kontroli trakcji w aucie z 94 roku. W quattro mozna sobie pozwolic na więcej, ale jak już się przegnie, to krowę obraca aż miło, w E38 ciężej przegiąc, bo kontrola trakcji od razu wkracza - a nigdy jej nie wyłączałem - dla niektórych też pewnie niemozliwe...
BMW E38 750iL M73B54TU/5HP30 '01 [10.2017-teraz]
BMW E39 530i M54B30TU/5HP19 Touring '01 [06.2016-07-2018]
Audi A8 D2 4.2 quattro tiptronic '94 [ABZ/CML] [05.2007-teraz]
Post usunięty
wysłane z mojego SM-T561 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez personifikator14 ; 31-05-2018 o 22:08
A mnie się wydaje ,że dalej chcesz sprzedać tylko taktykę wylansowania zmieniłeś. Obstawiam ,że @Tuczi jak tu wpadnie to i tak Ci pozamiata. :)
Dobra bez reklam
Pozdrawiam
Wysłane z mojego SM-T561 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez personifikator14 ; 31-05-2018 o 22:08