Dzieki :) cieszy moje oko.za kazdym razem jestem zaskoczony po otwarciu garazu jaki blask bije. Jak wejda nowe customowe kola to zrobie sesyjke zdjeciowa.
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Dzieki :) cieszy moje oko.za kazdym razem jestem zaskoczony po otwarciu garazu jaki blask bije. Jak wejda nowe customowe kola to zrobie sesyjke zdjeciowa.
"Driving a fast daewoo lanos is like coming out of the closet. It suprises every one at first, but in the end your still gay."
Jeszcze nie skonczona ale pomyslalem ze dodam fotencje no moze dwie 😁 diablica jedna lol
"Driving a fast daewoo lanos is like coming out of the closet. It suprises every one at first, but in the end your still gay."
Piękana jest
było E21 316,E30 320,E32 730,E32 750,E34 540,E38 740i,E36 M3 3.0,E39 ALPINA 3.2.E65 745i, X3 3,0si
To dam jeszcze tak zeby bylo na co ponarzekac 😊😊😊 podziekowal
Pe ta rda !! Nic bym nie zmienił.
Widzę tu jeden minus ... nie jest moja ;)
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
Noooo To były prawdziwe BMW ....takie z duszą. Gratulacje ARIELOWATY.
Podziekowal.
To jest auto,które mi się często śniło jak miałem pare parnaście lat.Był taki gościo w Radomiu,jak się okazało to marynarz.Miał taką ładną 524td i codziennie jeździł pod moim domem.To były czasy.Mój tata też jakoś stał finansowo,miał poloneza,potem renaulta 21 w benzynie 1,7.Ale takie bety zwalały wtedy sen z oczu.Miazge robiły z systemu.
było E21 316,E30 320,E32 730,E32 750,E34 540,E38 740i,E36 M3 3.0,E39 ALPINA 3.2.E65 745i, X3 3,0si
Ja również E28 wspominam jako pierwsze BMW, które mi się podobało za dzieciaka. Miał u nas koleś takie 524d albo td. Twoje przywołuje te wspomnienia. Piękne ;)