w maske jeza....
no bardzo ladna :D
gratki i czekamy na zmiany ;)
dzisiaj bumka dostala nowy:
-akumlator bosh s4 95Ah 129funtow
-ori termostat z obudowa 55funtow
-koncentrat do chlodnicy ori 19funtow
-filtry kabinowe weglowe 57funtow
----------------------------------------------
razem 260 funow
ach te samochody i to wszystko w jeden dzien!!!!!!!! :razz: :razz: :razz: :razz:
"Driving a fast daewoo lanos is like coming out of the closet. It suprises every one at first, but in the end your still gay."
Zamieszczone przez arielowaty
chciałes panią !? Je*aj na nią :D
Ariel przestan niszczysz moje uczucia
Piękne sreberko.
B-ędziesz M-ógł W-yprzedzać
Dawno mnie nie bylo.Po kilku e38 i kilku kolejnych e65 przyszedl czas na f01 :) fotki w swoim czasie.dodatkowo m5 e39 i jeszcze pare innych aut ....
Na koncu soarer 2jz 1000kucy ktorego urzywam na zowadach driftingowych.w pelni pro auto.moc mysle ze kolega fubu potwierdzi.jezeli dokopie sie innych fotek bede na bierzaco dodawal.sorki za zaniedbanie tematu :) pozdr
Auto w starych barwach castrol ktore ujezdzal Tiff Nidell z programu i w programie fifth gear.wiec auto slawne jak by nie bylo ;)
![]()
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 17-11-2014 o 15:17 Powód: Edytuj swoje posty zamiast pisać jeden pod drugim ;)
"Driving a fast daewoo lanos is like coming out of the closet. It suprises every one at first, but in the end your still gay."
Dawno mnie tu nie bylo.maly update kolejnego konia w stajni.auto zony i synka seria f10 3.0d.tuz obok serii f01 zdlubanej na mase :) przyjdzie ladna pogoda to strzele sesyjke zdjeciowa.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Super fury :)