Pewnie spadną ale o ile !? Bo do niektórych aut to musieliby dopłacać.
Pewnie spadną ale o ile !? Bo do niektórych aut to musieliby dopłacać.
skończy się sprowadzanie starych wielkich bmw za 2k euro co akurat pochwalam
pozdrawiam Bartek
Mam dużo znajomych akurat w Czechach i Słowacji. Nikt tam nie kupuje starych BMW, to pragmatyczne narody. Wyjątki oczywiście się zdarzają. Takie auta głównie lądują u nas.
Ponadto jeżdżę A2 codziennie i widuję te ciągnące lawety na wschód, właśnie z Litwy i Bułgarii, tam nie ma ani e32, ani e38, ani nawet e65. Są Skody, Renault, Ople, VW i zawsze rozbite auta BMW, Mercedes, maks 5 letnie. Czasami się zdarzy klasyk, ale nie taki za 2k euro.
Ostatnio edytowane przez ttrol ; 04-12-2016 o 17:45
pozdrawiam Bartek
Ale mówimy o autach, gdzie akcyza będzie porażać, a nie o Punto, gdzie w świetle nowych przepisów akcyza będzie kosztować parę tysi.
Jestem całym sercem za ludzmi, którzy wezmą takie stare auto pod opiekę i zrobią to należycie. Ale takie przypadki u nas to rzadkość, jakaś taka mentalność zakorzeniona. I najgorsze to to, że nie ma znaczenia zasobność portfela. Mam takie przypadki w pracy, auto 5, 7 letnie, zawias klepie, a kolega mówi, że stare auto to nie będzie dokładał itd. itd. Po czym kupił 2 letnią Skodę za 80 tysia. Sytuacja beznadziejna.
Ostatnio edytowane przez ttrol ; 04-12-2016 o 17:44
pozdrawiam Bartek
Ale nikomu niczego nie można zabraniać, jak chce to niech kupuję co mu się podoba. Jedyne czy można by się zająć to kontrolą na stacjach diagnostycznych, ale to i tak zawsze się obejdzie, przynajmniej do czasu aż Kowalskiego będzie po prostu stać na naprawy !