Ale to nie było głosowanie senatorów nad przyjęciem ustawy, tylko przyjęcie projektu ustawy przez komisję senacką do spraw infrastruktury.
Także jeszcze dużo może zmienić się.
Ale to nie było głosowanie senatorów nad przyjęciem ustawy, tylko przyjęcie projektu ustawy przez komisję senacką do spraw infrastruktury.
Także jeszcze dużo może zmienić się.
Franco750
a teraz policz według tego i nie pierdziel głupot
http://dailydriver.pl/nowosci/zmiany...-jej-liczenia/
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
W sumie z przerażeniem zaczyna być już to dla mnie zabawne. Zmieniają jedne liczby z "czapy" na inne liczby z "czapy", a jak ogólny problem był, tak dalej jest. W tym momencie to ja już nie wiem o co ustawodawcom chodzi. Potaniała akcyza na starsze, ale zdrożała na te w średnim wieku. I gdzie tu realizacja celu zachęcania do kupna młodych aut?
ale co ty mi pokazujesz jakeis plany z przed paru tygodni
idzie w tym kierunku co na zachodzie
jak ktos ma grosz to nie koniecznie musi kupic nowe auto by sie pokazac
i miec takie auto jak ma iksinski 2 ulice dalej
teraz polak chce miec auto starsze w ladnym stanie
ktorego majetny sasiad 2 bramy dalej nie kupi, bo musi wziasc cos nowego w leazing cos na firme
auto ktore ciezko trafic w ladnym stanie, ktorego na ulicach czesto sie nie spotyka
dlatego modne sa 15-20letnie bmki merce czy jaguary
nie sa jeszcze zabytkami z definicji, chodzilo mi o takie troche naciagane
poza tym auta zabytkowe to straszne problemy, trzeba zaplacic za takie niezly podatek przy sprzedazy np za granice
z tego wzgledu to nie jest docelowa forma wlasnosci przy naprawde ladnych i drozszych klasykach
poza tym jak mamy sluczke z naszej winy mamy obowiazek odbudowania auta... co moze byc duzym problemem
Edytuj posty!!!
Ostatnio edytowane przez Anatol ; 15-12-2016 o 20:56