Pewnie tak samo mówili jak E65 wyszło, mówili jak F01 wyszło.
A F01 robią bez problemu 500 000km, jadą do polski i u nas mają 180 000km.
To może F01 nie jest porządnym autem? I takie 730d nie przejeździ tak dużo KM jak 730d w E65?
Ostatnio widziałem kilka F01 po jakiś 400 000km i trzymały się nawet, nie wiem jak dużo razy były w serwisie ani ile razy coś poważnego się działo.
Albo te sztuki 740d 2012rok 287 000km i 730d 2010rok 438 000km, które macałem są jakimiś wyjątkami ale jeszcze sprawie jeździły, w środku wyglądały ładnie bo jeżdżą same trasy w firmie, a co do awaryjności przez ich przebieg to nie znam jej.
G11 jest jeszcze za młode żeby coś mówić o awaryjności, pierwszy wypust do liftu zawsze ma bolączki wieku dziecięcego.
Ostatnio edytowane przez LogiHuś ; 05-11-2016 o 23:53
Panowie uważam wasza rozmowę za bezsensowna bo nie w temacie. Chcecie dyskutować i wymieniac się doświadczeniami na temat wyższości e65 nad f01 lub g11 to nowy temat proszę założyć
Miro z całym szacunkiem ale:
Po 1 Może i był strzelony w dupe ale mam oryginalny zderzak przedlift oraz klape przedlift (tyle, że bez blendy) i nie noszą śladów uszkodzeń poza jakimiś rysami. Szyba tył oryginalna.
Po 2 nie prosiłem o Twoje przemyślenia czy byś spojrzał na takie auto, splunał, czy podpalił nie interesuje mnie to.
Po 3 dzięki za sugestie. Wsiadłem do bagażnika, kolega lał wodę cieknie przez lampe. Przy wymianie klapy na przedlifta z powrotem wymienię też uszczelki lamp na nowe