Jak słyszę ATE to ręce mi drżą :D
Z tego co niedawno słyszałem to zimmerman robił tarcze na przód do E65.
Jak słyszę ATE to ręce mi drżą :D
Z tego co niedawno słyszałem to zimmerman robił tarcze na przód do E65.
hahaha Ale się uśmiałem ...Janku sorry ale kto robi na tył ???? ):):):):)
Nie ma co się śmiać :)))
A na tył nie wiem, klocki to właśnie chyba jak ktoś wyżej napisał Jurid, hmm a przód nie Textar ? Tak czy siak teraz mogło się to zmienić i dostawcą części do bmw może być już ktoś inny jak się nie mylę !?
Takie sprawy to księgowi BMW weryfikują pewnie na bieżąco :(
Ja mam cały komplet ROADHOUSE i jestem bardzo zadowolony. Jeżdzę na nich rok i kilka hamowań z 200 miały i są dalej wzorowe. Miesiąc temu były sprawdzane miernikiem zegarowym i sa wzór. Bicie na tarczy wynosiło niecałe 0,02mm.
Tu jest o hamulcach BMW http://brakestock.pl/news/view-nowoc...lcowe-bmw.html
Ostatnio edytowane przez miro ; 29-07-2016 o 00:05
Ja mam Zimmermana Sport z przodu i chyba w koncu sie pokrzywily a wlasciwie wyglada mi to na krzywienie wraz ze wzrostem temp.. Zimne tarcze mierzylem miernikiem i wychodzi ok 0,03mm. Pierwsze hamowanie juz trzesie ale jak zahamuje zaraz po tym jeszcze ze dwa razy to przy tym ostatnim hamowaniu tak trzesie ze boje sie hamowac.. I teraz pytanie.. Czy mozliwe jest to co mowie czy tylne jeszcze niewymienione tarcze moga robic takie sceny?
Tylne też mogą ale moje zimmermany pokrzywiły sie w końcu po kilkunasty tysiącach km i objaw był jak piszesz. Im cieplejsze tym bardziej. Przy prędkościach do 120 i hamowaniu nieodczuwalne. Miernik pokazywał 0 ! A jednak to One. Przetoczyłem je na aucie, chociaż nie wierze w takie rozwiązania, ale zrobiłem to przypadkiem i tylko ze względu na to iż tak długo juz je mam założone. Zobaczymy co z tego wyjdzie, na razie od około tysiąca jest ok.
Są takie sprzęty i tez słyszałem o tym. @Aldik a Ty gdzie to robiłeś ?
A jest sens zdejmowac je i toczyc na tokarce?