Drl będzie normalnie skrętne aktywuja się po zmroku w pozycji auto
Drl będzie normalnie skrętne aktywuja się po zmroku w pozycji auto
Panowie. A wiecie może jak zakodować podświetlanie klamek zewnętrznych przy rozryglowaniu auta? Gdy regenerowałem alternator i miałem rozpięte aku, to ta funkcja zniknęła. Wtedy świeciły się też wszystkie pozycyjne światła, a teraz nie mam nic![]()
Jest ktoś z okolic Łodzi lub Warszawy kto mógłby mi zakodować składanie lusterek z pilota, zamykanie szyberdachu i pare innych? Oprócz kasy w ramach rozliczenia przywiozę śliwowicę, koniak i calvados własnej produkcji😋 W sklepie takich nie kupicie. Same owoce i woda. Zero cukru. ( To takie moje hobby😁) Jak jest ktoś chętny to niech pisze na pw.
Mam pytanie odnośnie zasilania przy kodowaniu, a mianowicie czy potrzebny jest prostownik czy można kodować na włączonym silniku?
Do kodowania wystarczy zdrowe aku.
Większość modułów można kodować na zapalonym silniku
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Macie tu instrukcje kodowania NCS
http://7er.pl/showthread.php/47837-I...pert-ncs-dummy
Mam taki problem, auto po tzw resecie do fabryki, nie przyjmuję żadnych zmian w modułach, koduję się bez błędu, a po zczytaniu nie widać zmian, które wcześniej przyjmowało przez resetem. Wie ktoś co to może byc?
A jakiego profilu używasz w NCS expert? Wygląda to tak jakbyś kodował domyślnym profilem(expertmodus lub default profil)
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Używałem wszystkich profili, 3 instalacji, 3 kabelków i dupa, wcześniej wszystko działało. Nawet na icomie nie śmiga, a śmigało. Nikt nie wie co to może być?