Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: BMW 7 "Shadow Line" by SzeFo

Początkujący Użytkownik Awatar olo120672
    BMW
    już bez niestety
    Kolego, trochę poczucia humoru - nie zaszkodzi. Dlaczego zaraz ''buractwo''? Uśmiechnij się :) Powodzenia z autkiem wszyscy życzą :)
    Fiat 126p, Fiat 126p Elegant, Mazda 323F, VW Golf I, Opel Rekord 2,0 A, Fiat Ritmo, Nissan Silvia S12, Opel Senator 3,0i, BMW E32 735i, Nissan Maxima QX, Honda Prelude III, BMW E32 730i, Honda Accord TypeR, VW Polo, Mitsubishi Colt GLXI, Citroen Xsara Coupe VTS, Chevrolet Lacetti, BMW E38 740i.

Zaawansowany Użytkownik Awatar qba
    BMW
    E32 750iL, E46 330Ci
    Jeszcze jedna rzecz - jak mnie nie stać na ratowanie/utrzymanie starego Ferrari to się nie pcham w temat tylko mam stare BMW które mogę utrzymać w możliwie najlepszym stanie.

SzeFo
    Gość
    "Każdy ma określoną ilość środków, które przeznacza na swoje pasje i ma różne priorytety finansowe" - Twoje słowa w przeciwieństwie do słów kolegi wyżej "Jaki jest sens ratowania takiego E32 i to jeszcze w gazie?" odpowiedź można samemu wywnioskować, po co gadać również takie rzeczy skoro mam środki aby w gazie utrzymać to jeżdżę w gazie, logiczne po co gaz stworzyli.
    Ostatnio edytowane przez SzeFo ; 25-08-2016 o 23:40

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    E38 750i 1997 rok
    Ja miałem na myśli to,ze ratowanie takiego strupa jest z góry skazane na niepowodzenie.
    W sumie rób co chcesz co mnie to obchodzi.Są na forum ludzie,ktorzy bardziej dobitnie skomentowaliby działania przy tych Twoich dwóch autach.
    Ja też nie mam bogatych rodziców,nikt mi nie dał,nie daje-a mam 19lat.

SzeFo
    Gość
    No rozumiem co chcesz powiedzieć, ale niepotrzebnie większość patrzy na to "BMW+gaz" lipa "Gaz jest dla kuchenek" są powiedzenia które naprawdę nie wydaje mi się aby były kwestionowane względem ludzi. Jeśli będzie niepowodzenie to wyjdzie to w trakcie, razem nie naprawiamy tego żebyś miał się co obawiać o złą inwestycję, ja wiem że stracę na tym wiele, ale taka jest pasja coś trzeba próbować aby mieć zajęcie i pier***ca nie dostać w tym kraju :P
    Ostatnio edytowane przez SzeFo ; 25-08-2016 o 23:41

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Moja rada,do gumowych dywanów jak i reszty plak się nie nadaje...

Doświadczony Użytkownik Awatar darekbb
    BMW
    E38 730iA 1995
    Nie zrażaj się naprawiaj ta e32 bo bo dobre i trwałe auto dopiescisz je będzie ok

Cytat Zamieszczone przez Anatol Zobacz posta
    Moja rada,do gumowych dywanów jak i reszty plak się nie nadaje...
    Ja tez tak robie w sensie chodzi o dywaniki i z tyłu nawet spoko sie trzyma a z przodu wyplakuje na wiosnę bo teraz taki syf że zaraz bedzie znowu brud bez sensu
    Ostatnio edytowane przez darekbb ; 04-02-2016 o 11:58

SzeFo
    Gość
    Ja wiem, nie raz, nie dwa już to słyszałem, ale ja lubię bo mi ładnie pachnie i błyszczy:) Kwestia gustu, bo wiele osób powie poniszczy tylko półkę itp. itd. ale to nie jest auto na całe życie :) tak więc niech i posłuży rok, dwa, trzy.. międzyczasie można będzie coś kupić zakonserwować skóry, plastiki.

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Bardziej chodzi o to,że są specjalne środki do tego...
    Wiesz buty można pastować "blendamedem",przecież to też pasta...

SzeFo
    Gość
    Środki owszem są, ja takimi środkami tylko dwa razy na pół roku auta konserwuję, a resztę plak robi raz na 3-4tygodnie licząc maj-październik w tym okresie:P