Wszystko ładnie pięknie, ale umiejscowienie i "styl" manometrów to porażka
Wszystko ładnie pięknie, ale umiejscowienie i "styl" manometrów to porażka
Pomysł może i ciekawy ,ale umiejscowienie elementów we wnętrzu jak w URSUSIE![]()
Jak dla mnie wygląda dobrze.
Może jakby manometry były w innym stylu to umiejscowienie ich by nie raziło. Ale nie jest źle, co kto lubi. Natomiast spas na glebie jest miodzio. Ogólnie autko idzie w fajną stronę. Bagażnik widać polakierowany juz , wygląd 5/5 .
Pozdro i do zobaczenia we Wro :)
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Chłopaki manometry muszą być..3x..Nie dało się inaczej upchać i nie dało sie je upchać gdzie indziej.
podłączenie tego elementu wymagało ciężkiej pracy upchnięcia tego w tym miejscu.Wam sie ma prawo nie podobać. Elvis- nie zapominaj że na rynku nie mam za dużego wyboru( czarne białe ) i chrom.Miejsce No bo gdzie indziej - są widoczne są tu i już :) cóż mam powiedzieć. W zasadzie całokształt wyszedł dobrze.Jeszcze kilka pierdół właśnie obszycie detale i będzie git.
Aha najważniejsze z Polsce jest ILE e38 na powietrzu ??? 4 może max6 ?? Moja .. MUska reszta ludzi nie z forum ..i właśnie- ciężko z inspiracją Tak więc przecieram pewne szlaki ..Ale za każdą krytykę dziękuje- przyjmuje na klatę :) z uśmiechem :)
Wczoraj widziałem "Milkę" na żywo, a także poznałem właściciela :) Auto zdecydowanie przyciąga wzrok i jest nietuzinkowe. Nie było osoby która by się za nią nie odwróciła. Kilka detali do dopracowania i będzie pierwsza liga.
Mi się podoba. Ja bardzo chwalę sobie nowości. Także duzy plus na ciebie. Kawał dobrej roboty. Jak ogarnąłeś okucia ? Dużo spawania było ?
Dla mnie bomba
Sterowanie z pilota na plus.
Widziałem Cię w sobotę na krajowej 5 między Trzebnicą a Prusicami . Auto jak ktoś stwierdził wyżej przykuwa uwagę :D i w rzeczywistości moim zdaniem lepiej się prezentuję niż na zdjęciach . Przód na glebie wygląda bardzo agresywnie :D
Od początku mówiłem że bryka w takim kolorze ma potencjał
Wpadnij że na Śląsk kiedy bo z chęcią pomacam na żywca kolor i popatrzę jak podryguje w rytmie - " ona czuje we mnie piniondz wystroiła sie jak Bijons"
Ostatnio edytowane przez ADASIO ; 01-09-2015 o 17:53
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
hahaha się uśmiałem dobreeeeeee
Adasioo z miłą chęcią wpadnę na jakiś wasz Spot - nawet z racji tego że w Gliwicach mam Cioteczkę to odwiedziny rodzinne zrobię.
Zdjęcia nigdy nie oddadzą rzeczywistości
A tak na poważnie plany na Nowy Sezon są- czyli na rok 2016
* zdjęcie Dipa- powrót do Ori lakieru
*Korekta lakieru - poler
* nałożenie powłoki kwarcowej
* Zmiana kół na 20 z lekkim naciągiem na coś klasycznego z rantem ( coś ala Fubu albo Grabol co mają )
Spasy lepsze by nadkole siadało na rancie felgi
* 19 słoneczka z nowymi oponami do sprzedaży bedą
* i najważniejsze OBSZYCIE czarną skorą bagażnika
Małe <LOL>
![]()
Ostatnio edytowane przez Arktissilber ; 02-09-2015 o 21:46