Jasne że tak...
lecisz w czerń... też moje oko poszło na prawo ... "posyp" po jednym i robota sama pójdzie
Jasne że tak...
lecisz w czerń... też moje oko poszło na prawo ... "posyp" po jednym i robota sama pójdzie
Witajcieeeee cholernie dawno Mnie nie było .no cóż są sprawy pilne i pilniejsze.
Ogólnie Zmian jest sporo- nie którzy powiedzą że na gorsze Inni na lepsze.
"Ofiszal" auto wraca do serii..tak tak z powodów osobistych i także za dużej ilości kilometrów.
Co to oznacza dla Charlotte - Zleciał zawias- Air powędrował do nowego nabywcy.
Lotki dokładki sprzedane.
Wleciał normalny zawias co miałem - 40
Zakupiłem znów ehhh komplet mcpersonów nowe amory przód ( bo stare były syf) Tył miałem z tamtego roku 4 miesięczne.
oraz nowe drążki stabilizatora.
Podsufitka poleciała wraz z 6 boczkami do Tapicera..tak już się robi - Będzie czarna alcantara :) będzie ładnie w Black
2
3 oczyszczona zanim dałem do tapicera.
]
ogólnie w tą wiosnę do zrobienia będzie kilka pierdół.
1- Zleci PlastiDip- czyli zerwanie do Ori koloru + jakiś polerka z kwarcem
2.- Zmiana Licznika na ori BMW
3. - naprawa /lakiernicza czyli usunięcie kilka parchów rdzy- drzwi błotniczek itd
A przede mną na dniach zamiana oleju filtrów itd bo czas i kilometry gonią
Wreszcie to będzie wyglądać jak E38... te dipy, airy to nie moja bajka.
Ostatnio edytowane przez ///ADi ; 17-01-2016 o 13:05
Siema ..Zawsze się coś dzieje
Pytam gdzie ten Kot co tam wlazł i mi wentylator obgryzł
Jade rano do pracy a tu jak nie pierd***** ło Ale patrze w lusterka myślę Co podłogę wyrwało coś przejechałem..
Wróciłem z pracy Stojąc w korku Slyszę SZUM ....Wentylator elektryczny zbija tem ..patrzę na kontrolki a tak wskazówka 1 raz od chyba 2 lat przechyliła się na prawo..
Wpadam na chatę- maska w górę A tam coś takiego ...
]
uszkodona rolka napinacza
Oraz poszatkowane plastiki
]
Ja się pytam dlaczego szlak trafił wentylator ??
No ale 3 dni i już czekają na montaż Nowe klamoty ajaaaaa;D
![]()
No dobra, a kota znalazłeś? Btw. gdzie dawałeś do tapicera podsufitkę i jaki tego będzie koszt?
No właśnie kot opierd***ił łopatki i skubaniec uciekł ;D
A tapicer To do Wojtka
http://centrum-skory.com.pl/pl/artic...gi_Tapicerskie
A co do Ceny- to jest inna kwestia...
ja jestem dobrym kumplem więc Mnie obejmuje inny Cennik :D...Właśnie miałem odebrać i pokazać ale nie miałem czasu od tygodnia się zebrać i pojechać..teraz tydzień Auto stało przez awarie.
Dzwoń pytaj..Jakoś ja polecam .Gość robi naprawdę owiele nowsze ładniejsze i droższe fury on naszych 7mek.:) Zna się..Ja polecę :)
Miałem to samo.
Albo masz padnięte poduszki silnika i przy dodaniu gazu wiatrak otarł się o obudowę chłodnicy.
Albo masz padnięte wisko, które się zasprzęgliło na 100% i łopaty nie wytrzymały prędkości.
hmmmm w zasadzie możesz mieć rację co do poduszek..Chodź tylę lat człowiek śmiga bmw i nigdy nie zdążyło mi się to..
Ale właśnie może jutro to będę robił to zobaczę czy unosi Silnik...Ale niechałem jednostajnie ok 60km/h a nie dodawałem gazu...Wywaliło poprawej stronie ..
Nie widać uderzenia ..A sam nie wiem gdybać możemy-
Co do viska dobrze działające visko ma na 100% łapać ..Chyba coś było nie tak wcześniej bo kumpel mi mówił że coś dziwnie szumi Mi auto...No nie ważne..Obczaje co jest na rzeczy
U mnie rozerwało wiatrak i przy okazji chłodnice dwa razy już. Przyczyną było delikatny luz na pompę wody (dodam że nie wyczuwalny a tym bardziej nic nie ciekło z niej) a na dodatek lewa poduszka pod silnikiem była już trafiona. Po wymianie wszystko jest dobrze, ale i tak zostaje obawa czy przy mocniejszym dodaniu gazu historia się nie powtórzy.
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Siamaaaa dziewczęta :D Czas leci dom praca siłka dom praca dom praca Auto
Dobra U mnie sporo Nowości !!
Już wiem co rozdupczyło Mi wiatrak
Rozpadła się rolka napinacza klimatyzacji- rozwaliło łożysko i poczyniło Szkody !! najśmieszniejsze że ja to słyszałem - Ale nie skumałem że to hmmm szumienie to rozpadająca się rolka.
Ale już mam nowe Ruville - dziś montaż
Z innych nowości WKOŃCU po 2miesiącach szukania MAM :) drewno kokpitu Boże w końcu trafiłem kolor ( mam 3 już pod łóżkiem podobne)
I najważniejsze PODSUFITKA trafiła w ręce- CZARNA
jest kozak
kilka fot z odbioru !!
Jak się podkładam w Aucie to rzucę foty
]
Słupki
]
i cała reszta
Sama podsufitka trafiła już do Auta- wkładałem ją w nie miłą pogodę ;/ i tylko przyłapałem klamkami hahah
A z racji ostatnich dziwnych akcji kupiłem Sobie kamerkę na drogę Dosyc kozacko nagrywa- dla dociekliwych X3000 model
Fajnie bo ma wbudowany GPS - zapisuje i trasę kilometry i głos obraz w aucie i to co się dzieje w środku ( 2 kamera mniejsza) z 2 strony +monitorek LCd
![]()
Ostatnio edytowane przez Arktissilber ; 18-02-2016 o 18:25