tak zabezpieczyli klarem, tak sobie myśle czy świec nie wymienic bo nie wiem czy bylo to robione czy nie, najgorsze ze trzeba caly ssący ściepnąć aby to wykonać.
tak zabezpieczyli klarem, tak sobie myśle czy świec nie wymienic bo nie wiem czy bylo to robione czy nie, najgorsze ze trzeba caly ssący ściepnąć aby to wykonać.
wymień profilaktycznie będziesz miał spokój :)
Nie liczy się model, nie liczy się moc... liczy się marka.
Mam pytanko czy lampa w trakcie regeneracji jest rozklejana czy da się ją rozebrać od tyłu ?
Musimy się kiedyś trafić to sobie luknę ja oni to zrobili .
m
Ktoś w końcu kupił 760tke od Korala ;) Gratuluję i niech się sprawuje.
Ostatnio edytowane przez euro_tuned ; 10-01-2015 o 17:04
Dzwoniłem dziś w sprawie regeneracji przednich reflektorów, do polifta też powiedzieli 550 zł, ale nie zabezpieczają ich po polerowaniu żadnym klarem. Mówili, że nigdy tego nie robią- tu niestety spory minus. Ciekaw jestem ile Ci się ten efekt utrzyma, bo taki goły klosz będzie się dużo szybciej niszczył.
W przypadku e38 to cenowa katastrofa te lapmy są rozbieralne i samemu temat ogarniesz w pare godzin polerowałem swoje 2 lata temu i nie ma żadnych oznak żółknięcia szkieł w ciąż wyglądają świeżo także jakieś powłoki uv moim zdaniem nie potrzebne a profesjonalną regeneracje odbłyśników ogarniesz w kwocie do 150zł