Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 90

Wątek: Witam z brzydalem 760li 2004r IMPEX

Zaawansowany Użytkownik Awatar IMPEX1950
    BMW
    Rolls Royce Phantom
    Cytat Zamieszczone przez Ronin Zobacz posta
    Dobrze widziałem, że long odebrany i poskładany? :)
    Tak już pare dni temu odebrany, koszt napraw ponad 10 tys ale z czystym sumieniem było warto, teraz jest zdrowe 760li czego mu brakowało..

Z dodatków to m.in:
    nowy zbiorniczek wyrównawczy
    krućce wodne okolic alternatora
    osłony amortyzatorów (jakby ktoś miał kupie całe dobre amory edc przód)
    sonda lambda za katem

bmw na chwile obecną ma zero błędów i wszystkie systemy jak i wyposażenie jest sprawne.

Zaawansowany Użytkownik Awatar Arman
    BMW
    740d F01
    Prawdziwy pasjonat motoryzacji :)

Szkoda tylko ze poprzedni wlasciciel mial pieniadze i auto traktowal "od tak"... co swiadczy o tym Twoja inwestycja w naprawy.

Doświadczony Użytkownik Awatar miro
    BMW
    BRAK
    Dużo jest właśnie niestety takich,że ma kasę i że tak powiem wszystko w du.ie.( Taki charakter) Lepiej kupić od biednego pasjonata niż od bogatego niechluja .
    Jak IMPEX będzie sprzedawał to będzie naprawdę warto kupić to autko.
    Ostatnio edytowane przez miro ; 24-01-2015 o 19:18

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    Przeczuwałem że Impex zostawi w końcu te leasingowe suberby i wróci do tego co sie liczy.

Pamiętam z przed 5-6 lat, podobne e66 przestające codziennie pod kancelarią, może nie tak spasione, ale tak samo będące wizytówką właściciela.

Żałuję tylko że 750iL poszło do pocięcia. Przyznam że przymierzałem się do tego auta (NIE DZWONIŁEM!) :) ale drugiego takiego longa, w którego było wpompowane tyle kasy w części, ciężko spotkać. Warto się było spiąć i ją zabrać jak jeszcze była na sprzedaż.

Fakt że nie znalazł się na to e38 nikt w tych 20 tys, jest żenadą na tym forum, mogę to powiedzieć z perspektywy roku.

Podobnie jest z tym e66, jak widać poza Impexem nie było na nią klienta, mimo że auto było warte tych pieniędzy.

Jeśli kiedykolwiek przyjdzie pomysł je sprzedać dalej, najlepiej będzie je od razu wystawić na ogłoszeniach w DE.

Pozdrawiam!
    Czarne e32 w benzynie!

BMW
    Rolls Royce Phantom
    Dziękuję za miłe słowa, jeśli e66 będzie do sprzedania to gwarantuje że nie będzie to bubel bo dbam o auta i serwisuje je w bosch serwis, zawsze robię naprawy na oryginalnych częściach gdzie pojazdy nie mają potem żadnych wad i prawdopodobieństwa zepsucia się. Co do stwierdzenia biedny pasjonat heh to akurat do super bogatych nie należę ale i biedy nie odczuwam bo stać mnie na wszystko co mi się zechce mieć (mowa o dobrach materialnych) żonę i trójka dzieci już jest więc przyszedł czas na moje spełnienia marzeń gdzie parę lat wstecz nie miałem nawet mgiełka myśli na zakup luksusowych samochodów które strasznie mi się podobały bo nie było mnie stać na nie....

Jeszcze do pełni szczęścia powinieniem wymienic przednie amortyzatory edc , z racji iż są bardzo drogie jako nowe bede szukał używanych po małym przebiegu lub skuszę sie na regeneracji ale że nie mam doświadczenia jak sprawny jest regenerowany amor wstrzymuje sie z wymianą ich na chwile obecną... moje oryginały po przebiegu 185tys km są słabe bo mają po 40% ale na upartego da sie jeszcze przemieszczać na pograniczu sprawności.
    Ostatnio edytowane przez IMPEX1950 ; 24-01-2015 o 21:11

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    brak

Cytat Zamieszczone przez IMPEX1950 Zobacz posta
    Dziękuję za miłe słowa, jeśli e66 będzie do sprzedania to gwarantuje że nie będzie to bubel bo dbam o auta i serwisuje je w bosch serwis, zawsze robię naprawy na oryginalnych częściach gdzie pojazdy nie mają potem żadnych wad i prawdopodobieństwa zepsucia się. Co do stwierdzenia biedny pasjonat heh to akurat do super bogatych nie należę ale i biedy nie odczuwam bo stać mnie na wszystko co mi się zechce mieć (mowa o dobrach materialnych) żonę i trójka dzieci już jest więc przyszedł czas na moje spełnienia marzeń gdzie parę lat wstecz nie miałem nawet mgiełka myśli na zakup luksusowych samochodów które strasznie mi się podobały bo nie było mnie stać na nie....

Jeszcze do pełni szczęścia powinieniem wymienic przednie amortyzatory edc , z racji iż są bardzo drogie jako nowe bede szukał używanych po małym przebiegu lub skuszę sie na regeneracji ale że nie mam doświadczenia jak sprawny jest regenerowany amor wstrzymuje sie z wymianą ich na chwile obecną... moje oryginały po przebiegu 185tys km są słabe bo mają po 40% ale na upartego da sie jeszcze przemieszczać na pograniczu sprawności.
    W nawiązaniu do amorków EDC to może warto byłoby się zorientować w cenach na Litwie (obecnie trwa akcja na forum). Regularna cena tych amorkow w Polsce to ok 3300, natomiast w znanym sklepie na Litwie ok 2400pln. Może po wyrwaniu dodatkowego rabatu np. przy zakupie zbiorowym, cena jeszcze znacząco się obniży...?
    Sam jestem ciekawy. Moje przednie amory EDC mają sprawność: prawy 68%, a lewy 80% przy przebiegu 220tyś. Lewy trochę się poci, dlatego przez głowę przeszła mi myśl o wymianie na nowe. Dobra sorry za OT.

Teraz odnośnie tematu, wyrazu szacunku dla IMPEX1950 za pozytywne zafrikowanie na punkcie 7er. Prezentowane auto bardzo mi się podoba, zresztą jak poprzednie e38.

BMW
    Rolls Royce Phantom
    Jako że długo nic nie było, odgrzewam temat.
    Wczoraj 760 otrzymało 12 nowych cewek bosch i wakum pompe.

Problem polegał na tym że przy 220km/h zapalał sie check katalizatora co wskazywało na wypadanie zapłonów.

Autko śmiga i spalanie znowu spadło a silnik dostaje drugie życie , obecnie na miescie spala do 18tu litrów beny... jeszcze troche i stanie sie to ekonomiczny wóz ...

wymienione zostały też siłowniki ograniczniki drzwi na nowe oraz przerejestrowanie pojazdu z blachą S7IMPEX dla gadzetu.

Vip Vip Awatar ELVIS
    BMW
    BRAK
    Łoooo znowu masz ten numery "NACZELNEGO ZŁOMIARZA ZE CIDRÓW " haha

BMW
    Rolls Royce Phantom
    Pochwalę się nowym nabytkiem tj mercedes w221 s500 long 4matic w wersji designo sprowadzony ze Szwajcarii , stan po paru dniach oceniam na idealny , nie włożyłem jak narazie złotówki i po głębszym przeglądzie się nie zapowiada narazie.
    Poniżej kilka fotek na szybko:
    [IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/I[IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG]MG]
    Ostatnio edytowane przez IMPEX1950 ; 15-05-2015 o 22:18

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK
    Faktycznie 'kilka fotek' ;). Bardzo podobne wnętrze , przynajmniej deska i konsola środkowa do e65. Wiemy że lubisz MB to też wybór nie dziwi. F-ki nie brałeś pod uwagę?

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)