A co masz rozne czujniki kolory? Tyl przod?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
A co masz rozne czujniki kolory? Tyl przod?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kupiłem od tego sprzedawcy na alle... VE-GA > aktywny link http://allegro.pl/bmw-e65-e67-e68-cz...834795273.html
Reklamowałem kilka razy przepływomierze po 2-3 miesiącach i nigdy nie miałem problemu z wymianą na nowy lub zwrot kasy. Może zmień sklepy w których robisz zakupy, bo to nie jest żadna łaska , że ktoś na nowy towar daje gwarancje, jeśli masz dowód zakupu ( paragon / faktura )
A jak to wygląda z pomalowaniem pod kolor?
Podobno bez problemu , ja ten czujnik pomalowałem ze Spraya dwie warstwy i działa ok.
Daj namiary cichy na te przepływomierz bo sam z chęcią kupie. Nikt nie daje gwarancji na elektronikę! Zadzwoń do aso lub hurtowni
Mam różne czujniki i w różnych kolorach
W Intercars , wymieniają lub zwrot pieniędzy ( do wyboru , bez narzucania , że mogą tylko wymienić ) bez najmniejszego problemu.
Tez potrzebuję jeden z prawej strony z przodu bo raz działa raz nie... a z tyłu mam jeden granatowy, a auto czarne. Malowaliscie kiedyś sami te czujniki? Nic się potem nie dzieje?
Spokojnie można je malować oczywiście mając umiar z warstwami lakieru.....Jakiś czas temu zaje.....li mi całe listwy ze zderzaka przedniego wraz z czujnikami i zakupiłem inne też z czujnikami w innym kolorze, zostały pomalowane i śmigają bez problemu. Mało tego miałem poucinane wszystkie cztery kable i bałem się że po dolutowaniu tych "nowych" coś może być nie tak ale jednak działają bez zarzutu :D