Z tego co słyszałem to właśnie te listwy są strasznie chodliwe .. Ci którym ukradli już x razy w ostateczności przyklejali ją na klej...
Z tego co słyszałem to właśnie te listwy są strasznie chodliwe .. Ci którym ukradli już x razy w ostateczności przyklejali ją na klej...
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Jakub powiem więcej są nie do kupienia w używce.......pozostaje ASO na całe szczęście nie są strasznie drogie coś ok 400zł kompletna z chromem (chodzi o te narożne)......tylko czujniki w ASO miażdżą 784 zł sztuka ha ha ha
Ps: ja też wkleiłem na klej do szyb......martwię się tylko tym co będzie jak się spali żarówka od ringów, oby nieeeee ;-)
Nie nie.......zdecydowanie kradną dla listw bo są nie do kupienia poza serwisem a czujniki biorą bo po co się bawić z ich wypinaniem jak można je po stówce na alle sprzedać też albo z całymi listwami pod kolor
Z tym klejem to może działać w 2 strony... Listwa łatwo nie odejdzie, jeśli bedzie próbował ją podważać to może zniszczyć zderzak..Tak źle i tak źle ;/
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)
Listwa przód z chromem 50pln,środkowa 100. Ceny nie zabijaja. Czujniki na priv
Po roku czasu nie działania wymieniłem 2 czujniki jeden z przodu , drugi z tyłu i co nastepuje ? Dalej nie działa a w zasadzie to działa kiedy chce. Jak wepne pod kompa pokazuje mi ,ze jeden czujnik niesprawny więc domyślam się ,że pewnie kabel gdzieś się uszkodził i jest do wymiany. Chyba ,że się myle i moze to byc cos innego ?
No to ja mam podobnie. Ostatnio potrafi się sporadycznie załączyć i działać bez zarzutu. Potem auto zgaszę i odpalę jeszcze raz i z powrotem dostaję PDC failure. Może to nie tyle kabel, co same wtyczki? Btw. jak się ściąga listwy? One są na zatrzaski? Trzeba jakoś specjalnie uważać przy ich demontażu, czy można użyć więcej siły?
Wystarczy delikatnie podważyć i powinny wyjść bez problemu (no chyba że są wklejone jak u mnie;-)) Najlepiej zacząć od końcówki listwy przy kole delikatnie podważyć śrubokrętem i jak już wyjdzie to dalej można ręką ją wyciągnąć.