Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: BMW 730 E32 Stan Kolekcjonerski z Niemiec UWAGA OSZUST !!!!

Zaawansowany Użytkownik Awatar Byczus
    BMW
    E39 530dAT, E32 730i V8 manual
    !!!UWAGA OSZUŚCI!!!
    Osobiście oglądałem ten samochód, kiedy kosztował jeszcze 6900 u tych złodziei i oszustów. Zdjęcia te same, (cena była niższa, bo był trupem nie wartym 1000zł) w opisie - od znanej osoby - GÓWNO PRAWDA! zamieszczam zdjęcia, które zrobiłem na miejscu i link do aukcji, dzielcie się tym na innych grupach, aby ktoś nie utopił kasy w trupie.
    https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...bc79b1b28d880d

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...e9&oe=54FCC9B6

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...af&oe=551BF78B

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...8bfaffac5bc6f4

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...d950bbe3c26524
    Jest BMW E39 530dA Touring 2001r.

Jest BMW E32 730i V8 manual 1992r.

Było BMW E34 525i manual 1991r.

Zaawansowany Użytkownik Awatar JustBringIt#
    BMW
    E38 728iA 99'
    ŁOOOOOOOO KURDE ;O szok.. to już u mnie te drzwi lepiej wyglądają, bo przynajmniej z zewnątrz rdzy nie ma :D

Ja nie wiem... po niektórych samochodach tutaj co ktoś jedzie po nie, ogląda i przeżywa rozczarowanie, bo za 10-15 tysi miała być igła - to jednak śmiem twierdzić, że mój egzemplarz nie jest w takim tragicznym stanie...

Wiadomo, nie jest to super mega wypas turbo nitro quatro... ale bynajmniej samochód na pstryknięcie palcem robi 2000 km... poza maską do wymiany, dołami drzwi, dwoma małymi wgniotkami i odnowieniem lakieru ( +2 ogniska rdzy wielkości 5 groszy ) + tam jakieś pierdółki, to na prawdę jest to ciekawy stan po tym co widzę na allegro itd...

Chcę za samochód 6.5 tysiąca, za 6 tys. sprzedam... A zabijają się za trupy po 10-15 tysięcy...

Ktoś zapyta - to dlaczego się jeszcze nie sprzedał ? hah, ostatnim razem w sprawie samochodu ktoś się ze mną kontaktował pół roku temu, wcześniej ponad rok temu i to tylko 2 razy go oglądali gdzie raz trochę dałem ciała bo samochód był tak brudny, że wstyd - ale kupujący kupowali tzw. OCZAMI, nawet nie zajrzeli pod maskę ani nie odpalili silnika :D, poza tym przysyłają same "krzaki" na zamianę typu passat, e36, jakieś kosmosy nie wiadomo skąd, do tej pory chyba tylko 4 poważne oferty zamiany otrzymałem w tym jedną dzisiaj - jeep grand cherokee 5.2 V8, ale to nie dla mnie ;/
    Ostatnio edytowane przez JustBringIt# ; 08-12-2014 o 23:53

Doświadczony Użytkownik Awatar marek1132
    BMW
    BMW e32 735 iL
    Te foty z fb raczej nieaktualne,auto po blacharce,jeśli wszystko zrobione zgodnie ze sztuką to w czym problem.Rocznik 87 i zero korozji?Większość e32 ma już za sobą naprawy blacharskie.
    "Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford

Zaawansowany Użytkownik Awatar JustBringIt#
    BMW
    E38 728iA 99'
    Hmm, no niby tak, ale skoro ktoś był oglądać i pisze, że szpachla i rdza to raczej na " kolekcjonerski " stan się nie kwalifikuje :D do tego cena z kosmosu ( bo jeszcze opłaty )

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e32 750il
    auto po blacharce,jeśli wszystko zrobione zgodnie ze sztuką to w czym problem
    Zgoda, tylko że handlarz raczej zrobił to po taniości, a nie według sztuki. Pewnie szpachla poszła na gołą blachę i za jakis czas znowu wyjdzie rdza.

Zaawansowany Użytkownik Awatar Kubcikus
    BMW
    e32 740iA / e38 740iA

Ale ona nie ma nic wyposażenia, nawet tapicerki z tyłu na klapie nie ma, więc bida z nędzą. Kolor też taki nudny.

Vip Vip Awatar Jakub
    BMW
    BRAK

Cytat Zamieszczone przez Arturo Zobacz posta
    Zgoda, tylko że handlarz raczej zrobił to po taniości, a nie według sztuki. Pewnie szpachla poszła na gołą blachę i za jakis czas znowu wyjdzie rdza.
    Też tak myślę, wątpię aby były wymieniane drzwi itp...

B.-ądź M.-arce W.-ierny
    Opel Signum
    BMW jeszcze kiedyś kupię ;p

Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Było 3 x 7 e 32 730m60 e38 730d m57 e65 735 n62
    Blog
    3
    Panowie jak szukałem też się nad nią zastanawiałem cena coraz to inna była raz za 9999pln pózniej stopniała na 6900
    tak jak piszecie dzwoniłem nawet do nich
    bo w pewnym momencie mieli jeszcze 750iA na feldze Schnitzer i chciałem kupić albo jedną albo drugą dostałem
    całe szczęscie zdiecia szczegółowe tej 750 i odpusciełem sobie
    myśląc,ze druga musi być podobna i opłaciło się jak widzę ze zdięć kolegów ogladających
    Ostatnio edytowane przez kubusss ; 10-12-2014 o 12:43

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E32 750iL High Line
    Blog
    8
    dawno już to auto opisywałem panowie, dziury w podłodze w drzwiach, można było ręce wkładać, odpicowany do sprzedaży, cena z kosmosu, szpachel na tylnych nadkolach, z przodu, na tylnej klapie itp itd, znając życie auto będzie stało kilka lat na ogłoszeniu aż wrośnie w ziemie chyba, że znajdzie się jakiś zapaleniec i to kupi choć moim zdaniem nie warto, lepiej poszukać dłużej i podejść do tematu spokojnie. U tego samego handlarza jest jeszcze 750i ale też szału nie ma choć jest w lepszym stanie, skóra spękana też była robiona blacha i trochę szpachlu i też do rejestracji, od handlarza cudów nie można się spodziewać, zawsze trzeba brać poprawkę.